Pazar, Eylül 8, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinHatay'a giden Aleyna Tilki: Depremde hayatını kaybeden insanların sayısı...

Hatay’a giden Aleyna Tilki: Depremde hayatını kaybeden insanların sayısı…


Türkiye’yi yasa boğan depremlerin ilk gününden beri depremzedeler için yardım çağrısında bulunan Aleyna Tilki yeniden Hatay’a gitti.

Depremzede çocuklarla çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü şarkıcı, “Bugün Hatay’dayız. Çocuk olan çadırkentler ve bölgeler bana mesaj atsın” ifadelerini kullanmıştı.

Çocuklar için büyük çaba harcayan Tilki bir diğer paylaşımıyla gündem oldu.

3570860_799e97217c1ff354844805e7dcacc427_1366x1366

“ENKAZLAR OLDUĞU GİBİ BEKLİYOR”

Aleyna Tilki paylaşımında “Depremde hayatını kaybeden insanların sayısı şimdiye kadar kaydı alınmışlardan çok çok çok daha fazla… Hatay’dayım ve enkazlar olduğu gibi bekliyor… Bastığın yerleri “toprak” diyerek geçme, tanı, düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı. İşte durum bu…” dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Esra Ezmeci'ye gelen mesaj şoke etti! Kendisine tecavüz eden kişiyle...Esra Ezmeci’ye gelen mesaj şoke etti! Kendisine tecavüz eden kişiyle…
Kurtlar Vadisi’nin Laz Ziya’sı İstemi Betil'in kızı güzelliğiyle büyüledi!Kurtlar Vadisi’nin Laz Ziya’sı İstemi Betil’in kızı güzelliğiyle büyüledi!
Ünlü isimlerden tepki yağdı! 'Ülkece toplu halde tıp oynayalım'Ünlü isimlerden tepki yağdı! ‘Ülkece toplu halde tıp oynayalım’





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments