Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinHande Erçel'in ablası Gamze Erçel imaj tazeledi! Yeni hali çok beğenildi

Hande Erçel’in ablası Gamze Erçel imaj tazeledi! Yeni hali çok beğenildi


Hande Erçel’in biricik ablası Gamze Erçel sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. 2019’da Caner Yıldırım’la evlenen Gamze Erçel, eşiyle beraber ürettiği sosyal medya içerikleriyle fenomen olmuş durumda.

Birçok markayla iş birliği yapan Gamze Erçel’in Instagram’da tam tamına 4.7 milyon takipçisi bulunuyor. Her gönderisi binlerce beğeni ve yorum alan ünlü isim bu defa yaptığı imaj değişik değişikliğiyle adından söz ettirmeyi başardı.

TAM NOT ALDI

Uzun saçlarını kısacık ketiren Gamze Erçel son halini ‘New girl’ notu ile paylaştı. Erçel’in yeni imajı takipçilerinden tam not almayı başardı.

GAMZE 2

YORUM YAĞDI

Gamze Erçel’e sosyal medyada; ‘Harika olmuşsun’, ‘Of bayıldım’, ‘Aşırı yakışmış’, ‘Sana her şey yakışıyor’, ‘Aşırı güzelsin’ gibi yorumlar yapıldı.

GAMZE

Express
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Tahliyesinin sebebi sadece kilo kaybı değilmiş... Nihal Candan anlattıTahliyesinin sebebi sadece kilo kaybı değilmiş… Nihal Candan anlattı
Kazancıyla gündemdeydi... Burak Özçivit Arap hayranının o isteğini geri çevirdi! Sosyal medyada gündem olduKazancıyla gündemdeydi… Burak Özçivit Arap hayranının o isteğini geri çevirdi! Sosyal medyada gündem oldu
Evlendiler! İşte düğünden ilk kareler  Evlendiler! İşte düğünden ilk kareler





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments