Perşembe, Eylül 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinHaluk Levent'ten Ahbap paylaşımı! Her şey için 28 Şubat'ı işaret etti

Haluk Levent’ten Ahbap paylaşımı! Her şey için 28 Şubat’ı işaret etti


Ahbap, gönüllülük esasına dayalı bir kuruluş. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında Ahbap’a birçok yerden yüklü miktarlarda bağış geldi. Bu bağışlar ile depremzedelerin ihtiyaçları AFAD ile koordineli bir şekilde karşılanmaya devam ediyor. Haluk Levent, toplanan bağış miktarının yüksek olması nedeniyle bağımsız denetleme şirketlerinden kendilerini denetlemesini istemişti.

28 ŞUBATI İŞARET ETTİ

Haluk Levent, @halukleventacil kullanıcı adını kullandığı Instagram hesabından bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında depremin 14. gününe kadar yapılmış toplam harcamaları gösterdi ve şu notu düştü:

“Ahbaplar şu ana kadar 504 milyon TL harcama yapmış. @turmob1989 ile yapılan faaliyetlerle ilgili öncelikle 06.02.2023-28.02.2023 tarihlerini kapsayan döneme ait Özel Amaçlı Güvence Denetimi yapılacak. Daha sonra da bu denetimlerini 3 aylık dönemler itibariyle gerçekleştirecek.”

20230210-ahbap-haluk-levent-

850 MİLYON TL’YE İHTİYAÇ VAR DEMİŞTİ

Levent, geçtiğimiz günlerde Ahbap’a destek veren ünlü isimlerinde göründüğü bir video yayınladı. Ne kadar bağış toplandığını, ne kadar harcandığını açıklamış ve ihtiyaç olan total tutarı da söylemişti.

haluk-levent-ten-ahbap-in-yardim-tartismalarina-yanit-kalem-kalem-acikladi-1125133-5

Bir ihtiyaç tespiti yaptıklarını ve toplamda 850 milyon TL gibi bir miktar toplamaları gerektiğini söyleyen Levent, AFAD ile koordineli bir şekilde deprem bölgelerinde konut yapacaklarını da söyledi. Bu nedenle bağış isteğini de tekrarladı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Demet Özdemir doğum gününde depremzedeleri unutmadı, 'yardıma devam' dedi! "Bana en güzel hediye olacaktır..."Demet Özdemir doğum gününde depremzedeleri unutmadı, ‘yardıma devam’ dedi! “Bana en güzel hediye olacaktır…”
İsyan etti! İsyan etti! “Çok mu zor oranızı buranızı göstermemeniz?”
Nusret Gökçe'den AFAD'a dev bağış! O da depremzedelere kayıtsız kalamadıNusret Gökçe’den AFAD’a dev bağış! O da depremzedelere kayıtsız kalamadı





Source link

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments