Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinHakan Ural Hatay'a giden Acun Ilıcalı'nın saatine takıldı! "Konuşmuyorum"

Hakan Ural Hatay’a giden Acun Ilıcalı’nın saatine takıldı! “Konuşmuyorum”


Afetzede çocuklara moral vermek için, Acun Ilıcalı ve Varol Yaşaroğlu tarafından organize edilen “Kral Şakir Mikrop Avcıları Cumburlop!” filminin ilk gösterimi, Hatay’da gerçekleşti.

Acun Ilıcalı da sevgilisini yanına alarak Hatay’a gitti ve çocuklarla zaman geçirdi. Bu anlara Hakan Ural’ın programında da yer verildi.

PARTNERİ KONUYU DEĞİŞTİRMEK ZORUNDA KALDI

Çıkışlarıyla sık sık gündeme gelen Ural, Acun Ilıcalı’nın kolundaki saate takıldı. Hakan Ural partneri konuşurken ve Acun Ilıcalı’yı överken “Kolundaki saat 120 bin Euro… Konuşmuyorum” deyince Tuğba Namlı konuşmayı kesmek zorunda kaldı ve “Geçiyorum” dedi.

acun-ilicali-ve-varol-yasaroglu-hatay-da-15741287_2941_m

Hakan Ural’ın tavrı sosyal medyada tepki gördü. Ural’a “Adam kaç milyon yardım yaptı unutmadı bölgeyi, bir şeyler yapıyor saate takmış ama” yorumları yağdı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Dilan Çiçek Deniz ile aşkını ilan etmişti! Mert Yazıcıoğlu Afra Saraçoğlu'nu sildiDilan Çiçek Deniz ile aşkını ilan etmişti! Mert Yazıcıoğlu Afra Saraçoğlu’nu sildi
Büyük hata dikkatlerden kaçmadı! Arada sadece... Büyük hata dikkatlerden kaçmadı! Arada sadece…
Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar'ına seks shop hikayesi damga vurdu! "O kadar güzel bir kız ki.."Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar’ına seks shop hikayesi damga vurdu! “O kadar güzel bir kız ki..”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments