Pazar, Eylül 8, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinHababam Sınıfı’nın güzeller güzeli Semra Hocası'nın son hali ağızları açık bıraktı! Gören...

Hababam Sınıfı’nın güzeller güzeli Semra Hocası’nın son hali ağızları açık bıraktı! Gören aynı şeyi söyledi


Oyuncuları arasında Münir Özkul, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Tarık Akan, Adile Naşit gibi usta isimlerin yer aldığı Hababam Sınıfı bir döneme damga vurmuş filmler arasında yer alıyor. Yeşilçam’ın unutulmaz serisinin Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filminde güzelliği ile dikkat çeken Semra Öğretmen’e hayat veren Semra Özdamar’ın son halini görenler sosyal medyada çok değiştiği yorumunda bulundu.

67 yaşında olan Özdamar, 1973 yılında sinemaya merhaba dedi. Özdamar’ın rol aldığı filmler arasında Yalnız Adam, Arkadaş, Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, Bir Gün Mutlaka da bulunuyor.

semra-hoca

1978 yılından sonra sinemayı bırakan güzel oyuncu öykü yazarlığına başladı.

semra-özdamar

Bir süre Almanya’da yaşamına devam etme kararı alan Özdamar belgesel yapımcısı, yönetmen ve akademisyen Süha Arın’ın eski eşidir.

semra-1

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kurtlar Vadisi Güllü’nün aşkı Nina’yı görenler çok şaşırdı! Rus ajanın başörtülü hali olay olduKurtlar Vadisi Güllü’nün aşkı Nina’yı görenler çok şaşırdı! Rus ajanın başörtülü hali olay oldu
Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya hamile! Cinsiyet...Acun Ilıcalı’nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya hamile! Cinsiyet…





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments