Pazar, Eylül 8, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinGönül Dağı'nın Ramazan'ı Cihat Süvarioğlu'nun eski hali görenleri hayrete düşürdü! "Sen neymişsin..."

Gönül Dağı’nın Ramazan’ı Cihat Süvarioğlu’nun eski hali görenleri hayrete düşürdü! “Sen neymişsin…”


Oyunculuğuyla konuşulan Süvarioğlu’nun eski halini görenler tanıyamadı. Oldukça kilolu olan oyuncunun fotoğrafları sosyal medyada sıklıkla paylaşılıyor. Oldukça kilo verdiği gözlenen oyuncunun eski halini görenleri şaşkına uğrattı.

Başarılı oyuncunun Gönül Dağı dizisinden önce de birçok film ve dizide rol aldığı ortaya çıktı. Başarılı oyuncu daha önce, Diğer Yarım, Ölene Kadar, Yüzleşme, Hakan: Muhafız ve Bartu Ben gibi dizilerde rol aldı.
untitled-2-b3XM_cover
Cihat Süvarioğlu, 2014’te başrollerinde Gonca Sarıyıldız, İpek Tuzcuoğlu, Orhan Kılıç, gibi oyuncuların yer aldığı ‘Diğer Yarım’ dizisinde ‘İsmet’ karakterine hayat verdi. Şimdilerde fit bir görünüme sahip olan Cihat Süvarioğlu’nun, Diğer Yarım dizisindeki kilolu hali görenleri oldukça şaşırttı.

ezgif.com-webp-to-jpg (98)

Şimdilerde TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Ağıtçı Hüseyin’in oğlu Ramazan’ı canlandıran Süvarioğlu, dizinin izlenme sebeplerinden biri olarak görülüyor.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kurtlar Vadisi’nin Laz Ziya’sının kızı güzelliğiyle mest etti!Kurtlar Vadisi’nin Laz Ziya’sının kızı güzelliğiyle mest etti!
Görüntülenince rahatsız olup tepki gösterdi! Görüntülenince rahatsız olup tepki gösterdi! “Neden çekiyorsunuz?”
Cinsiyet değiştirmişti! Son halini görenler Cinsiyet değiştirmişti! Son halini görenler “Saç sakal birbirine karışmış” dedi





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments