Cuma, Ekim 18, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinGökhan Çıra'dan romantizm şovu! Sevgilisi ve kızının ismini...

Gökhan Çıra’dan romantizm şovu! Sevgilisi ve kızının ismini…


Selin Ciğerci ile ikinci kez boşanan Gökhan Çıra, bir süredir Eylül Keleş ile aşk yaşıyor. Keleş ile evlilik kararı alan Çıra, dün kızı ve sevgilisinin isimlerini vücuduna kazıttı.

Ciğerci ile evli olduğu dönem bir bebek evlatlık edinen Gökhan Çıra, kızına Saadet Selenay ismini verdi. Her fırsatta kızına olan sevgilisi gösteren Çıra, boynuna “Selenay” yazdırdı.

Bununla da yetinmeyen Çıra, kızıyla bir fotoğrafını da göğsüne dövme olarak yaptırdı. Dövmelerini ise sosyal medya hesabından paylaşan Çıra “Seni kalbime, ömrüme, canıma, hayatıma kazıdım kızım” ifadelerini kullandı.

çıra ınsta

İSİMLERİNİ YAZDIRDILAR

Bir süredir aşk yaşadığı Eylül Keleş ile evlilik kararı alan Gökhan Çıra, dövme yaptırırken sevgilisini de unutmadı. Ünlü isim, “Eylül” adını da parmaklarının üzerine yazdırdı. Eylül Keleş de Çıra’nın adını parmağına yazdırdı.

gökhan çıra 2

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Tamamen transparan giyip göğüs dekoltesiyle nefes kestiTamamen transparan giyip göğüs dekoltesiyle nefes kesti
Sütyensiz giydiği tulumunun önünü açtı! Her ayrıntısı paylaştıSütyensiz giydiği tulumunun önünü açtı! Her ayrıntısı paylaştı
Acun Ilıcalı'nın ilk eşi güzelliğiyle büyüledi! "Hepsini cebinden çıkarır"Acun Ilıcalı’nın ilk eşi güzelliğiyle büyüledi! “Hepsini cebinden çıkarır”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments