Pazar, Ekim 6, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinGençleştirme operasyonu geçirmişti! Seda Sayan'ın ablası Nursel Sayan Yıldız'ı görenler tanıyamadı

Gençleştirme operasyonu geçirmişti! Seda Sayan’ın ablası Nursel Sayan Yıldız’ı görenler tanıyamadı


MYNET- Seda Sayan’ın ablası Nursel Sayan Yıldız yıllar önce estetik için gittiği bir klinikte yanlış müdahaleye maruz kaldı. Göz çevresinde deformasyon meydana gelen Yıldız bu kez kardeşi Seda Sayan’ın kapısını çaldı.

Kardeşinin önerisiyle bir estetik uzmanına giden Nursel Yıldız’ın göz çevresindeki problemler giderildi ve yüz gençleştirme ameliyatıyla operasyon tamamlandı.

Nursel Sayan’ın doktoru öncesi ve sonrası görüntüleri paylaşarak “Sevgili Seda Sayan kıymetli ablası Nursel Hanım’ı emanet etti. ‘Hocam ablam 3 yıl önce bir operasyon geçirdi, talihsizlik oldu gözleriyle ilgili, 3 yıldır siyah gözlükler ile dolaşıyor, hem onu hem de yüz gençleştirme yaparsanız mutlu olurum’ dedi. ‘Memnuniyetle’ dedim” demişti.

Seda Sayan’ın ablasının operasyondan 15 saat sonra çekilen videosu sosyal medyayı sallamıştı. Yüzü tanınmaz hale gelen Nursel Yıldız çekilen videoda “Kendimi şu halimle muhteşem hissediyorum” demişti.

Ekran görüntüsü 2024-10-06 112758
Nursel Sayan aylar sonra ortaya çıktı. Sayan kardeşler Berlin’de tedavi gören annelerini ziyaret ettikleri anları paylaştı.

ğğ

Paylaşımda Seda Sayan’ın ablasının son halini görenler şaştı kaldı. Nursel Sayan resmen bambaşka biri oldu.

Önceki İçerik Sonraki İçerik

ESTETİKLE BAMBAŞKA GÖRÜNÜME KAVUŞAN ÜNLÜLER





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments