Perşembe, Nisan 18, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaSporGalatasaray'da 5 oyuncu ile yollar ayrıldı

Galatasaray’da 5 oyuncu ile yollar ayrıldı


Galatasaray’da yeni sezon planlaması devam ediyor. Sarı kırmızılılarda transfer çalışmaları sürerken, takımdan ayrılacak isimler de netleşmeye başladı.


Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray’da, ligin bitmesiyle birlikte birçok futbolcunun sözleşmesi sona erdi. Mukavelelerini tamamlayan Juan Mata, Bafetimbi Gomis, Emre Taşdemir ve Okan Kocuk sarı kırmızılı kulüpten ayrıldı.


Galatasaray ayrıca, kış transfer döneminde kiralık olarak kadrosuna kattığı Sam Adekugbe’nin bonservisini almayacak. Aynı dönem kiralanan Kaan Ayhan’ın ise 2 milyon 800 bin euro olan satın alma opsiyonunun kullanılarak kadroda tutulacak.


Galatasaray’da kiralık sözleşmeleri sona eren Mauro Icardi ve Milot Rashica’nın ise durumu belirsiz. Yönetim, performanslarından oldukça memnun olduğu iki futbolcunun da bonservisini almak istiyor.


Icardi için Paris Saint Germain ile görüşmelerini sürdüren Galatasaray, Arjantinli golcüde ısrarcı. Sarı kırmızılılar, kanat transferi konusunda ise Milot Rashica’nın yanı sıra başka opsiyonları da değerlendiriyor.

Kaynak : TRT SPOR

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments