Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaSporFenerbahçe'nin rakibi Kayserispor - Son Dakika Haberleri

Fenerbahçe’nin rakibi Kayserispor – Son Dakika Haberleri


Ülker Stadı’nda saat 20.30’da başlayan mücadeleyi hakem Volkan Bayarslan yönetiyor.


Ziraat Türkiye Kupası’na 5. turdan dahil olan Fenerbahçe, ilk olarak İstanbulspor’u kupanın dışına itti ve son 16 ‘ya yükseldi. Sonrasında ise Çaykur Rizespor’u saf dışı bırakan Fenerbahçe, çeyrek finalde Yukatel Kayserispor’un rakibi oldu.


Yukatel Kayserispor ise kupada Iğdır Futbol Kulübü, Sivas Belediyespor, Gençlerbirliği ve Fraport TAV Antalyaspor’u eleyerek çeyrek finale yükseldi.


Ligde de son 7 maçın 5’ini kazanan ve geçtiğimiz hafta Trabzonspor’u deplasmanda 4-3 mağlup eden Çağdaş Atan’ın öğrencileri, moralli bir şekilde Kadıköy’e geliyor.


Kazanan yarı finalde Sivasspor ile eşleşecek


Tek maç eleme usulüyle gerçekleşecek mücadele sonunda rakibini yenen taraf yarı finale çıkacak.


Tur atlayan takım, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle ligden çekilen Gaziantep Futbol Kulübü ile eşleşmesinde hükmen galip sayılarak yarı finale çıkan Demir Grup Sivasspor ile eşleşecek.


Yarı final birinci maçları 2, 3 veya 4 Mayıs tarihlerinde yapılacak. Rövanş maçları ve final müsabakasına ilişkin tarihler ise daha sonra ilan edilecek.


Stat: Ülker 


Hakemler: Volkan Bayarslan, Süleyman Özay, Erdem Bayık


Fenerbahçe: Altay Bayındır, Ferdi Kadıoğlu, Samet Akaydin, Szalai, Alioski, İsmail Yüksek, Zajc, Emre Mor, Rossi, Valencia, Serdar Dursun.


Yukatel Kayserispor: Cenk Gönen, Hosseini, Kolovetsios, Arif Kocaman, Gökhan Sazdağı, Ackah, Kemen, Mane, Cardoso, Gavranovic, Thiam.

Kaynak : TRT SPOR

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments