Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinEski erkek arkadaşı tarafından ilişkisi ifşa ve istismar edilen...

Eski erkek arkadaşı tarafından ilişkisi ifşa ve istismar edilen…


Gamze Özçelik geçtiğimiz günlerde Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik ile evlenince gerek sade güzelliği gerekse gelinliğiyle gündeme geldi.

Ünlü ismin evlilik haberi sosyal medyada gündem olduktan sonra bir sosyal medya kullanıcısı, Gamze Özçelik için çirkin bir paylaşımda bulundu.

Sosyal medya kullanıcısı ‘Gamze Özçelik ne kadar değişmiş, maşallah nurlanmış. Nokia 6600 cep telefonum vardı açar izlerdik’ paylaşımı ile X platformunda tepki çekti.

Özçelik’in geçmiş dönemlerde yaşadığı istismar ile dalga geçen sosyal medya kullanıcısına tepkiler büyürken Haluk Levent dayanamadı.

tytutut

“HAYDİ SİLELİM”

Levent bu kişiye mesaj atarak “Merve! Yapmamalısın! Eski erkek arkadaşı tarafından ilişkisi ifşa ve istismar edilen kadın için bunları yazmak kadın onuruna inandığımız değerlerin tümüne aykırıdır. Yakinen biliyorum yıllardır insanlık için emek veriyor.
Haydi silelim twiti” dedi.

Kullanıcı ise paylaşımı kaldırdı.

2000’li yıllarda Gamze Özçelik’in görüntüleri internete sızdırılmış ve Özçelik’in eski sevgilisi Gökhan Demirkol tecavüzle suçlanmıştı.

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Voleybolcu Zehra Güneş ile spikerin boy farkı sosyal medyayı salladı! Gerçek ortaya çıktıVoleybolcu Zehra Güneş ile spikerin boy farkı sosyal medyayı salladı! Gerçek ortaya çıktı
Olay pozlar! Önce mayo, sonra uzun etek...Olay pozlar! Önce mayo, sonra uzun etek…
Eski aşkından ayrılamıyor! Doğum gününde oradaydı...Eski aşkından ayrılamıyor! Doğum gününde oradaydı…





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments