Cuma, Ekim 18, 2024
Google search engine
Ana SayfaSporDünya Fenerbahçeliler Günü için Lefkoşa Grand Pasha Otel’de dev organizasyon

Dünya Fenerbahçeliler Günü için Lefkoşa Grand Pasha Otel’de dev organizasyon

Her yıl coşkuyla kutlanan 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü, bu sene Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne damga vuracak.

Kıbrıs’ta yaşayan Fenerbahçelileri bir araya getirecek etkinliğin adresi, Grand Pasha Lefkoşa Otel. Fenerbahçe Spor Kulübü resmi sponsorları arasında yer alan Pasha Group’un ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlik için, organizasyon komitesi kolları sıvadı.

KKTCFBDER Başkanı Burçin Aliusta yönetiminde aylar süren yoğun emekler sonucu hazırlanan balo, ekonomiden siyasete birçok Fenerbahçe taraftarını Kıbrıs’ta buluşturacak. Türkiye’den ve KKTC’den değerli isimlerin katılacağı, küçüğünden büyüğüne gönlü Fenerbahçe için atanların tek çatı altında toplanacağı, sürprizlerle dolu Dünya Fenerbahçeliler Balosu’nun tarihi 18 Temmuz.

Yüzlerce Fenerbahçe sevdalısı Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü karşılayacak ve coşkuyla kutlayacak. Balonun kıyafet kodu ise: Sarı – Lacivert. Yani alışılmış balolar gibi takım elbise veya smokin değil. O geceye katılanlar için forma veya Fenerbahçe logolu kıyafetler ile katılım zorunluğu var. Her yer, herkes sarı lacivert olacak… Konsepti, içeriği ve sürprizleriyle şimdiden büyük ilgi gören balonun davetiyeleri tükenmek üzere. Geceye katılmak isteyen Fenerbahçeliler, KKTC FBDER ile iletişime geçebilir.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments