Cumartesi, Eylül 21, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinDünya bu sefer de Biden'ın eşini konuşuyor! Ünlü dergiye kapak oldu!

Dünya bu sefer de Biden’ın eşini konuşuyor! Ünlü dergiye kapak oldu!


Modanın önde gelen dergilerinden Vogue için ikinci kez objektiflerin karşısına geçen, Dr. Jill Biden, duruşu ve pozlarıyla adete mankenlere taş çıkarıyor. Dr. Jill Biden, eşi Joe Biden’ın başkanlık yarışı hakkında gelen sorulara ise dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

’90 DAKİKANIN BAŞKANLIK YAPTIĞI DÖRT YILI TANIMLAMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ’

First Lady Dr. Jill Biden, Vogue’ta yer alan sorular arasında 27 Haziran gecesi karşı karşıya gelen Demokrat Partili eşi Joe Biden ve Cumhuriyetçi rakibi Donald Trump vardı. O gece eşinin sergilediği performansın Demokrat partilileri oldukça üzmüş ve ardından farklı soru işaretlerini beraberinde getirmişti. Dr. Biden’a adaylıktan çekilmesi çağrıları sorulunca, “Bu 90 dakikanın onun başkanlık yaptığı dört yılı tanımlamasına izin vermeyeceğiz. Mücadeleye devam edeceğiz.” diyerek Biden’ın adaylıktan çekilmeyeceğini vurguladı.

dr-jill-biden

ABD’de seçim çalışmalarında First Lady’nin başkanın kararlarında kilit rol oynuyor. Vogue’un kapak hikayesinde, siyasi gazeteci ve yazar Katie Rogers, Dr. Biden’ın genellikle başkanın kilit danışmanlarından biri olarak sayılmadığını, ancak “onun en yakın sırdaşı” olduğunu belirtti.

vogue-kapak

‘DAHA FAZLA KAOSA İHTİYACIMIZ YOK’

First Lady Dr. Jill Biden, röportajda temelde Amerikalıların birbirlerini önemsediklerini, iyi insanlar olduğunu belirterek, ABD’nin daha fazla kaosa ihtiyacı olmadığını vurguladı.
Vogue, Jill Biden’ın kıyafet ve stil seçimleri ise siyasi figüre yakışır nitelikte olduğu görüşünde. Tercih ettiği takım elbiseleri, trençkot ve basit tarzlı kıyafetleriyle, seçmenleri etkilediğini belirtti.

Express
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Oğlunu görenler şaştı kaldı! 'Mimikleri bile aynı'Oğlunu görenler şaştı kaldı! ‘Mimikleri bile aynı’
Aylık kazancı şaşırttı! İşte İzmir'deki lüks evi...Aylık kazancı şaşırttı! İşte İzmir’deki lüks evi…
Dünyadaki en güzel kız çocuğu olarak tanınıyordu! Onu bir de şimdi görünDünyadaki en güzel kız çocuğu olarak tanınıyordu! Onu bir de şimdi görün





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments