Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinDüğünleri çok konuşulmuştu... Gamze Özçelik ve kocası Reshad Strik balayı için bakın...

Düğünleri çok konuşulmuştu… Gamze Özçelik ve kocası Reshad Strik balayı için bakın nereyi seçti! İlk kare geldi


Arka Sokaklar dizisinde hayat verdiği ‘Zeynep Komiser’ karakteri ile hafızalara kazınan Gamze Özçelik oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelmişti. Umuda Koşanlar Derneği’ni kuran Özçelik son dönemde yaptığı yardımlarla adından söz ettiriyor.

EVLİLİKLERİ ÇOK KONUŞULDU

Geçtiğimiz günlerde ikinci kez nikah masasına oturan Gamze Özçelik, Boşnak asıllı Avustralyalı aktör Reshad Strik ile dünyaevine girdi. Ünlü çiftin evliliği magazin gündeminde büyük ses getirdi.

BALAYI İÇİN ORAYI SEÇTİLER

Düğünleri sosyal medyada çok konuşulan çift, Kurban Bayramı’nı Tanzanya’da geçirmeye karar verdi. Yola çıkmak için hazırlık yapan çifti Umuda Koşanlar Derneği ekibi yolcu etti.

Evlendikten sonra eşi Reshad Strik ile birlikte yardım faaliyetlerine devam edecek olan Özçelik’in bu hareketi sosyal medyada takdir gördü. Ünlü isim kocası ile Tanzanya’dan ilk paylaşımı da yaptı.

paylaşım

Özçelik’in bu paylaşımına; ‘Balayı için yine hayır organizasyonu seçmesi çok güzel bir hareket’, ‘Çok güzeller, çok yakıştılar birbirlerine’, ‘Çok güzel hareket’ gibi yorumlar yapıldı.

Vitrin

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kostümünü açık bulmuştu! Bir tepki daha...Kostümünü açık bulmuştu! Bir tepki daha…
Tahliye olduktan sonra ilk kez görüntülendi! Son hali dikkat çektiTahliye olduktan sonra ilk kez görüntülendi! Son hali dikkat çekti
O soruyu duyunca sinirlendi! Hızlıca uzaklaştıO soruyu duyunca sinirlendi! Hızlıca uzaklaştı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments