Perşembe, Eylül 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinDizi afişi yayınlandı sosyal medya karıştı! Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak...

Dizi afişi yayınlandı sosyal medya karıştı! Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz’in partnerliği olay oldu! Aralarındaki yaş farkı…


MYNET-Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz’in yeni sezonda izleyici karşısına çıkacakları “Bir Gece Masalı” dizisinin afişi yayınlandı. Yakında sete çıkması beklenen dizinin afişi yayınlanır yayınlanmaz sosyal medya karıştı.

Eylül ayında izleyicisiyle buluşacak olan Emre Kabakuşak’ın yönetip Eda Tezcan’ın yazdığı “Bir Gece Masalı”nda Burak Deniz’in hayat verdiği komiser Mahir ile Su Burcu Yazgı Coşkun’nun canlandırdığı Yörük kızı Canfeza’nın imkansız aşkının hikâyesi anlatılacak.

TEPKİ ÇEKTİ

Merakla beklenen dizide Su Burcu Yazgı Coşkun ve Burak Deniz’in partnerliği şimdiden çok konuşuldu. İkili arasındaki yaş farkı sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti.

YORUM YAĞDI

Aralarında 14 yaş bulunan ikilinin “Bir Gece Masalı” dizisinde aşk yaşayacak olmasına yorum yağdı. Sosyal medyada; ‘kızı olur, kardeşi olur ama sevgilisi olmaz’, ‘göz var izan var nasıl partner yaptınız’, ‘abi kardeş gibi görünüyorlar çift enerjisi yok’ gibi yorumlar yapıldı.

yorum 44

yorum 33

yorum 22

Önceki İçerik Sonraki İçerik





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments