Pazar, Eylül 8, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinDevrim Özkan pozlarıyla bakana bir daha baktırdı! “Ne demek Torreira'dan hoşlanmıyorum”

Devrim Özkan pozlarıyla bakana bir daha baktırdı! “Ne demek Torreira’dan hoşlanmıyorum”


Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi oyuncuları arasında yer alan Devrim Özkan güzelliği ile adından söz ettiren isimlerden biri. Fanatik Galatasaraylı olan ve bu sezon sarı – kırmızılıların birçok maçını stadyumdan takip eden Özkan’ın adı Lucas Torreira ile aşk iddialarına karışmıştı.

Duru güzelliğiyle gündemden düşmeyen Özkan’ın “Hayatımdaki tek şey işimdir ve sadece işimle çok mutluyum. Başka da bir açıklamam yok. Teşekkürler” paylaşımı akıllarda soru işaretleri oluşturmuştu.

devrim2

24 yaşındaki güzel oyuncunun peş peşe paylaştığı fotoğraflara takipçileri “Ne demek Torreira’dan hoşlanmıyorum”, “Torreira’yı niye üzdün”, “Ayıp ettin”, “Torreria her yerde koşmaya devam ediyor” yorumlarında bulundular.

devrim-özkan2

devrim3

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Sevgilisine evlilik teklifi ettiği anları paylaştı! Sevgilisine evlilik teklifi ettiği anları paylaştı!
Kızılay Başkanı Kerem Kınık'la, Şahan Gökbakar'ın atışması sosyal medyayı salladıKızılay Başkanı Kerem Kınık’la, Şahan Gökbakar’ın atışması sosyal medyayı salladı
Akasya Durağı'nın manken Merve'si son haliyle şaşırttı! Gören aynı şeyi söylediAkasya Durağı’nın manken Merve’si son haliyle şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments