Salı, Ekim 21, 2025
Google search engine
Ana SayfaKıbrısDeğirmenlik’te Eve Silahlı Saldırı: Polis Soruşturma Başlattı

Değirmenlik’te Eve Silahlı Saldırı: Polis Soruşturma Başlattı

Değirmenlik Ağıllar bölgesinde bir eve tabancayla iki el ateş edildi. Olayda can kaybı veya yaralanma olmadı. Polis saldırganları arıyor.

Değirmenlik Ağıllar bölgesinde, bir şahsa ait ağıl içerisindeki eve, kimliği henüz tespit edilemeyen kişi veya kişiler tarafından tabancayla iki el ateş edildi.

Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan açıklamaya göre, olay dün saat 01.45 sıralarında meydana geldi. Saldırıda herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmazken, olayla ilgili geniş çaplı polis soruşturması başlatıldı.

Kendisini Uyaran Şahsa Kafa Attı

Lefkoşa’da bir apartmanın otoparkında meydana gelen olayda, 164 mlgr alkollü içki tesiri altında bulunan D.C. (E-33), gürültü yaptığı gerekçesiyle kendisini uyaran L.İ.’nin (E-58) yüzüne kafa atarak burun kemiğinin kırılmasına neden oldu.
Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında D.C. tutuklandı.

İkamet İzinsiz Bir Kişi Tutuklandı

Ülke genelinde polis ekipleri tarafından yapılan denetim ve kontrollerde, izinsiz ikamet ettiği tespit edilen bir kişi tutuklandı.

Polis, her üç olayla ilgili soruşturmaların sürdüğünü açıkladı.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Most Popular

Recent Comments