Pazartesi, Eylül 16, 2024
Google search engine
Ana SayfaKıbrısCumhurbaşkanı Tatar 3. Raşit Özsağlam Tavla Turnuvası’na katıldı

Cumhurbaşkanı Tatar 3. Raşit Özsağlam Tavla Turnuvası’na katıldı

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar 3. Raşit Özsağlam Tavla Turnuvası’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Yiğitler Köyü Festival Alanında düzenlenen 3. Raşit Özsağlam Tavla Turnuvası’na katıldı.

Turnuvada yaptığı konuşmada, böylesine anlamlı bir etkinlikte bulunmaktan dolayı duyduğu mutluluğu ifade eden Cumhurbaşkanı Tatar; Raşit Özsağlam’ın Yiğitler köyüne büyük hizmetleri olan, her zaman herkese yol gösteren, hem ülkesini hem de insanları seven çok değerli bir kişilik olduğunu söyledi.

Yapılan bu etkinlikte katılım sağlayanların verdiği mesaja değinen Cumhurbaşkanı Tatar, bu anlamlı etkinlikte değerlerimize sahip çıktığımızı belirterek, bu değerlerin Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin bağımsız bir devlet olduğunun göstergesi olduğunun da altını çizdi.

Yiğitler- Pile yolu yapımında muhtar olarak çok emek sarfeden Raşit Özsağlam’ın vefatından sonra birçok engele rağmen yol yapım çalışmalarına başlandığını belirten Cumhurbaşkanı Tatar, Pile’nin ortak bir köy olduğunu kabul edilmesinin gerekliliğine vurgu yaptı ve gerekli destek ile bu yol yapımının tamamlanması temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Tatar, Raşit Özsağlam anısına her yıl bu turnuvanın düzenlenmesi temennisinde bulunarak; “Böylesine büyük değerlerin ülkemize yaptığı katkıların ne kadar anlamlı olduğunu bir kez daha görüyor ve Raşit Özsağlam’ın manevi huzurunda kendisine rahmet diliyorum” dedi.

Kaynak : BRTK

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments