Salı, Nisan 16, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaKültür SanatCSO yarın akşam oda konseri veriyor

CSO yarın akşam oda konseri veriyor

Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası (CSO) Nefesli Üçlü ve Nefesli Dörtlü’sü yarın akşam saat 20.00’de İsmet Vehit Güney Sanat Merkezi’nde oda müziği konseri düzenliyor.

CSO’nun Başbakan Yardımcılığı Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı Kültür Dairesi ile iş birliğinde düzenlenecek konser halka açık olarak yapılacak.

Kültür Dairesi’nin, Kültür Dairesi Sanat Koleksiyonu’nu görünür kılmak amacıyla hazırladığı bir resim sergisi de İsmet Vehit Güney Sanat Merkezi’nde sanatseverlerin izlenimine sunulacak.

Oda müziği konserinde, CSO’nun flüt sanatçısı Meriç Gizem Kılıç, klarnet sanatçısı Ömer Berk taraklı ve fagot Sanatçısı Tılsım Bufe Muratal’dan oluşan nefesli üçlü ile flüt sanatçısı Pamir Kolat, obua sanatçısı Eylül Can Akdağ, klarnet sanatçısı Ömer Berk Taraklı ile fagot sanatçısı İdil Bilbay’dan oluşan nefesli dörtlü grupları sahne alacak.

Sınırlı koltuk sayısı bulunan İsmet Vehit Güney Sanat Merkezi’ndeki konseri izlemeyi arzu eden sanatseverler 2291762 numaralı telefon numarasına bilgi verip yer ayırtabilecek.

Konserde, Wolfgang Amadeus Mozart – Divertimento No.1, Jacques Ibert – Cinq pieces en trio, Karl Goepfart, Wind Quartet Op.93 ve Ali Hoca’nın 4 Fotoğraf isimli eserler seslendirilecek.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments