Cumartesi, Mayıs 17, 2025
Google search engine
Ana SayfaMagazinÇocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ kraliçe olduğu geceden paylaştı! Beğeni yağdı

Çocuklar Duymasın’ın Meltem’i Pınar Altuğ kraliçe olduğu geceden paylaştı! Beğeni yağdı


Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Çocuklar Duymasın’ın Meltem’i olarak hafızalara kazınan başarılı oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Yağmur Atacan ile 2008 yılında nikah masasına oturan Pınar Altuğ’un Su adından bir kız var. Eşi ve kızıyla birlikte sık sık paylaşımlar yapan Altuğ fit hali ile dikkat çekiyor.

pınar altuğ

KRALİÇE OLDUĞU GECEDEN PAYLAŞTI

Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından söz ettiren Altuğ bu defa kraliçe olduğu geceden paylaştı.

pınar 1

94 yılında katıldığı Miss Turkey ile güzelliği tescillenen Altuğ o karesine ‘Bu gecenin üzerinden tam 30 yıl geçti’ notunu düştü.

pınar 3

YORUM YAĞDI

Ünlü ismin nostalji paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı. Altuğ’a sosyal medyada; ‘Hâlâ çok güzelsin’, ‘Dün gibi’, ‘Nasıl unuturuz o geceyi’, ‘Unutmak mümkün değil’ gibi yorumlar yapıldı.

Vitrin

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Ayşe Hatun Önal'a 'Metressin' diyen Hande Sarıoğlu ifşalara devam etti! Ayşe Hatun Önal’a ‘Metressin’ diyen Hande Sarıoğlu ifşalara devam etti!
Anne oldu! Kızının adını bakın ne koydu  Anne oldu! Kızının adını bakın ne koydu
'Kaset şantajı' iddiasıyla ortalığı ayağa kaldırdı! O da kendini tutamadı‘Kaset şantajı’ iddiasıyla ortalığı ayağa kaldırdı! O da kendini tutamadı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments