Cumartesi, Eylül 28, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinCenazesi 27 gün sonra getirildi! Ahu Tuğba son yolculuğuna uğurlanıyor! Yeşilçam yıldızına...

Cenazesi 27 gün sonra getirildi! Ahu Tuğba son yolculuğuna uğurlanıyor! Yeşilçam yıldızına büyük vefasızlık… Anjelik Calvin’i bir tek o yalnız bırakmadı


Yeşilçam’ın efsane ismi Ahu Tuğba, ABD’de birlikte yaşadığı kızı Anjelik Calvin’in evinde 1 Eylül’de hayatını kaybetmişti. KOAH hastalığı nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenilen Tuğba’nın cenazesi 27 gün sonunda ülkeye getirildi.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Ahu Tuğba için Beyoğlu Atlas’ta anma töreni düzenlendi. Anjelik Calvin annesine son vedasında gözyaşlarını tutamadı ve son sözleriyle adeta yürekleri sızlattı.

ANJELİK

VEFASIZLIĞA SİTEM ETTİ

Vefasızlıktan yakınan Anjelik annesi öldükten sonra kimsenin yanında durmadığını söyleyerek ‘Allah durdu yanımızda. Değerli Türk Devleti, Mevlüt Çavuşoğlu durdu yanımızda. Başka kimse durmadı’ diyerek sitem etti.

anjelik 2

Anjelik Calvin “Toprağa verelim, duasını edelim rahatlayacağım… Çarpılacağız Allah katında” diyerek gözyaşı döktü.

calvim

‘YAZIKLAR OLSUN’

Yoğun bir katılımın olmadığı törende Serpil Çakmaklı Anjelik Calvin’i bir an olsun yalnız bırakmadı. Çakmaklı “Bu şekilde uğurlanmasını şiddetle kınıyorum. Cenazenin dolup taşması lazımdı. Yazıklar olsun” diye isyan etti.

anjelik 3

KONUŞMAKTA ZORLANDI…

Anjelik Calvin anma töreninde sahneye çıktı ve konuşmakta güçlük çekti. Anjelik ‘Tabutu başında ne denir ki? Şov yapmaya gerek yok. Allah katında görevimizi yerine getirmek için buradayız. Sinemaya kırk yılın üzerinde emek vermiş bir kız çocuğu düşünün. Sinemayı, ülkesini koşulsuzca seven bir kız çocuğu… Onun için buradayız’ dedi ve ‘konuşamıyorum affedin beni diyerek’ sözlerini tamamladı.

tören

NURİ ALÇO DA ORADAYDI

Nuri Alço, Ahu Tuğba’nın anma törenine gelen isimlerden biri oldu. Alço ‘Otopsi raporunda bir şey çıkmadı. Ahu Tuğba’nın ölümü şüpheli değil.’ açıklamasını yaptı.

cenaze 11

Önceki İçerik Sonraki İçerik





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments