Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinCamdaki Kız’ın Türkan’ı dekolteli pozuyla büyüledi! "Hayri görse bayılır"

Camdaki Kız’ın Türkan’ı dekolteli pozuyla büyüledi! “Hayri görse bayılır”


Camdaki Kız dizisi her hafta perşembe akşamları ekrana geliyor. Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız’a geçtiğimiz günlerde Türkan karakteri dahil oldu. Hayri’nin köyden gelen eşi olan Türkan karakterini Hivda Zizan Alp canlandırıyor.

29 yaşındaki Hivda Zizan Alp’in fotoğraflarına takipçileri “Türkan’a hayranım”, “Seni iyi ki tanıdık, harika oyunculuk”, “Kız Türkan bu ne hal”, “Hayri görse bayılır”, “Türkan’ım da Türkan’ım”, “Çok güzelsin” yorumlarında bulundu.

Oyunculuğu ile dikkat çeken ünlü isim daha önce Neslihan Atagül ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı Sefirin Kızı dizisinde Elvan karakterine hayat vermişti.

hivda-zizan-alp

Hivda Zizal Alp’in rol aldığı yapımlar arasında Sana Söz ve Fi de bulunuyor.

camdaki-kız-türkana-bakın

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Keman Bölümü, ardından Haliç Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro Bölümü’nden mezunu olan Alp, Kaçak ve Yeşil Deniz oyuncuları arasında da yer almıştı.

camdaki-kız

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Çocuktan Al Haberi'nin atarlı Efe'sinin son hali şaşırttı! Gören aynı şeyi söylediÇocuktan Al Haberi’nin atarlı Efe’sinin son hali şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi
72 kilo verip incecik oldu! Esin Gündoğdu'nun son halini rol arkadaşları bile tanıyamadı! 72 kilo verip incecik oldu! Esin Gündoğdu’nun son halini rol arkadaşları bile tanıyamadı!
Büyük hata dikkatlerden kaçmadı! Arada sadece... Büyük hata dikkatlerden kaçmadı! Arada sadece…





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments