Cumartesi, Eylül 21, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinÇağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ küstü mü? "Çocuğu oldu o yüzden..."

Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ küstü mü? “Çocuğu oldu o yüzden…”


Çağatay Ulusoy ve Kıvanç Tatlıtuğ’un küstüğü iddiaları gündeme geliyordu. Habertürk’ten Nazif Şahin Karpuz’un haberine göre; Çağatay Ulusoy, bir mekân çıkışı görüntülendi.

Çıkışta ayaküstü gazetecilerle sohbet eden Ulusoy, herkesin bayramını kutladı. Ulusoy; “Çok çalışıyorum bu ara. Setler bazen çok geç bitiyor. Yoruluyorum bu gün de yorgunum” dedi.

Geçtiğimiz aylarda Kıvanç Tatlıtuğ ile aralarının açıldığına dair iddialara yanıt veren Çağatay Ulusoy; “Zaten ikimiz de çok aktif sosyal medya kullanan insanlar değiliz. Bizim birbirimizi takip durumumuz olmamıştı zaten. Tabii benim işlerim ve onun işleri… Ardından da çocuğu oldu o yüzden biraz görüşemiyoruz bu sıralar. Kurt Efe de çok tatlı maşallah” diyerek aralarında küslük olmadığını dile getirdi.

Vitrin
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
'Otomobil almak eskiye göre daha kolay' deyince... Yeniden gündem olan sözler‘Otomobil almak eskiye göre daha kolay’ deyince… Yeniden gündem olan sözler
Zahide Yetiş Zahide Yetiş “Cinsel münasebet sırasında” deyip sordu! İlahiyatçının yanıtına dayanamadı
Ayça Ayşin Turan'a umreye giden sevgilisi Mehmet Aslan sorulunca...Ayça Ayşin Turan’a umreye giden sevgilisi Mehmet Aslan sorulunca…





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments