Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinBüyük beden model Iskra Lawrence tanga bikinisini giyip kıvrımlarını sergiledi

Büyük beden model Iskra Lawrence tanga bikinisini giyip kıvrımlarını sergiledi


Bir dönem başvurduğu bütün ajanslardan “kilolu” olduğu için geri çevrilen ancak sonunda Instagram sayesinde moda dünyasında kendini kabul ettiren Iskra Lawrence paylaşımlarıyla olay oluyor.

Vücudundaki kıvrımlar ve fazla kilolar nedeniyle sık sık eleştirilen ama eleştirileri umursamayan ünlü isim son pozlarıyla dikkat çekti.

Yaratılan kusursuz güzellik algısının gerçeği yansıtmadığını ve kişilik özelliklerinin daha değerli olduğunu savunan Iskra Lawrence tanga bikinisiyle poz verdi.

2

Miami’de güneşin tadını çıkaran model “”Hepimiz insanız, karşılaştırmak ve umutsuzluğa kapılmak doğaldır, ancak size hizmet etmeyen sosyal medya hesaplarını takip etmemek veya topluluğunuzdan özellikle yılın bu zamanında vücut/kilo/diyetler hakkında konuşmaktan kaçınmasını istemek gibi sınırlar koymaya çalışın. Diyet kültürü her yerde” diyerek beden olumlama konusunda geri adım atmadığının mesajını da her fırsatta veriyor.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yeni imajını paylaştı! Yeni imajını paylaştı! “Doğal halinizi seviyorduk”
Kadın konuk 3 ay evli kaldığını duyunca bomba bir yanıt verdi! Kadın konuk 3 ay evli kaldığını duyunca bomba bir yanıt verdi! “İlk seks…”
Transparan sütyen giyip dekolteli poz verdi!Transparan sütyen giyip dekolteli poz verdi!





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments