Çarşamba, Nisan 9, 2025
Google search engine
Ana SayfaMagazinBestemsu Özdemir tarzıyla galaya damga vurdu! Bir bakan bir daha baktı

Bestemsu Özdemir tarzıyla galaya damga vurdu! Bir bakan bir daha baktı


Terörü tüm gerçekliğiyle gözler önüne seren, konusunu gerçek hayattan alan TRT ortak yapımı “Nefes-Yer Eksi İki” filmi, 15 Aralık’ta vizyona girecek. Filmin galası dün akşam ünlü isimlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Heyecanla beklenen filmde rol alan güzel oyuncu Bestemsu Özdemir farklı tarzıyla geceye damga vurdu. Parlak uzun bir etek giyen ünlü oyuncu başını örttüğü bir kombin ile galaya katıldı.

Ünlü ismin gala tarzını görenler; ‘Soyguna gelmiş gibi’, ‘Bu nasıl bir tarz?’, ‘Hiç olmamış’, ‘Şaka mı bu ya?’ gibi yorumlar yapılar.

Bestemsu Özdemir 2

Bestemsu Özdemir, şimdilerde Ayça Bingöl, Ceren Moray ve Cansu Tosun’un rol aldığı Kirli Sepeti dizisinde hayat verdiği Yasemin karakteriyle izleyicisinin karşısına çıkıyor.

Bestemsu Özdemir 3

Sosyal medyayı da oldukça aktif kullanan ünlü isim iddialı ve cesur pozlarıyla adından söz ettiriyor.

Bestemsu Özdemir 4

Mynet’te ilginizi çeken kategorileri özelleştirin ve kendiniz için kişiselleştirin…
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Tıp Fakültesi'nden mezun oldu! O artık bir doktorTıp Fakültesi’nden mezun oldu! O artık bir doktor
Anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda poz Anne olmak için gün sayıyor! Karnı burnunda poz
TMSF'ye başvuruldu! Dilan Polat ve Engin Polat'ın malları satışa çıkıyor TMSF’ye başvuruldu! Dilan Polat ve Engin Polat’ın malları satışa çıkıyor





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments