Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinBarbaros Hayreddin'in Seyyare'si Başak Daşman bakın kimle evliymiş! O isim de ünlü...

Barbaros Hayreddin’in Seyyare’si Başak Daşman bakın kimle evliymiş! O isim de ünlü çıktı..


Başak Daşman, bir dönem yaşadığı aşklarla magazin gündeminden düşmüyordu. Daşman’ın Mavi Marmara gemisinde saldırıya uğrayan ekipte olan Sinan Albayrak ile evli olduğu ortaya çıktı.

Sinan Albayrak ile Başak Daşman, Şaşıfelek Çıkmazı dizisinde oynarken kısa süren bir aşk yaşadı. Ayrılığın ardından bir daha birbirini arayıp sormayan çiftin, beş yıl sonra bir simitçide tesadüfen yolları kesişmiş ve o gün aşklarına kaldıkları yerden devam etme kararı almışlar.

654874_detay

Sinan Albayrak Mavi Marmara Gemisi olayları ile anılıyor. Birliktelik kararının ardından önce nikah kıyan çift, Albayrak’ın gözaltına alındığı İsrail’den dönmesinden kısa bir süre sonra evlendi.

0x0-20

Başak Daşman, ilişkilerini “Bizim her zaman çok enteresan bir ilişkimiz oldu. Sürekli kavga eder sonra barışırdık” diye özetlemişti. Ancak onlar da mutluluk açıklamaları yaptıktan kısa bir süre sonra boşanan çiftler kervanına katıldı.

‘GAZZE AŞIKLARI’ OLARAK ANILIYORLARDI

Daşman ve Albayrak çifti, Sinan Albayrak’ın nikahtan hemen sonra Mavi Marmara gemisiyle yola çıkması nedeniyle ‘Gazze Aşıkları’ olarak adlandırılıyorlardı.

basak-dasman-sinan-albayrak

Son ayrılığın ardından her şeyi satıp Gazze’ye yerleşme kararı alan Sinan Albayrak, yolculuğa birkaç gün kala Daşman’dan bir telefon aldı. O sırada Albayrak yola çıkmak için Antalya’da bulunuyordu, Daşman da yine tesadüfen tatil için Antalya’daydı. Bu telefonun ardından üç günü birlikte geçiren çift, kendilerini Antalya evlendirme dairesinin önünde buldu. Daşman o günü şöyle anlatmıştı: “Sinan ‘Deneyelim’ dediğinde ben ona ‘Saçmalama’ diye yanıt verdim ve 20 dakika içinde kendimizi nikâh masasında bulduk.”

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Botoksa karşı çıkan Tuğba Ekinci sosyal medyayı karıştırdı Botoksa karşı çıkan Tuğba Ekinci sosyal medyayı karıştırdı
 Yılmaz Özdil'e Meral Akşener'den göndermeli destek geldi! Yılmaz Özdil’e Meral Akşener’den göndermeli destek geldi!
Hasan Can Kaya mini etekli kadın konuğu görünce dayanamadı!Hasan Can Kaya mini etekli kadın konuğu görünce dayanamadı!





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments