Çarşamba, Ağustos 6, 2025
Google search engine
Ana SayfaKıbrıs“Ayşe Tatile Çıktı” filminin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor…Büyükelçi Başçeri ile Bakan...

“Ayşe Tatile Çıktı” filminin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor…Büyükelçi Başçeri ile Bakan Arıklı, film setini ziyaret etti

Kıbrıs Türk halkının 1958-1974 yılları arasında verdiği varoluş ve özgürlük mücadelesini konu alan “Ayşe Tatile Çıktı” filminin çekimleri sürüyor.

Lacivert Media tarafından çekilen film, Kıbrıs Türkü’nün haklı varoluş mücadelesinin dünyaya anlatılmasını hedefliyor.

Türkiye’nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri ile Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı film setini ziyaret ederek, oyuncular ve set ekibiyle sohbet etti; çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Büyükelçi Başçeri ve Bakan Arıklı’ya Kıbrıs Vakıflar İdaresi Genel Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tümer eşlik etti.

Ziyarette film ekibiyle pasta da kesildi.

brt

Kaynak : BRTK

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments