Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinAşk iddiaları gündemdeydi! Yalı Çapkını’nda Ferit ve Seyran’dan olay sahne

Aşk iddiaları gündemdeydi! Yalı Çapkını’nda Ferit ve Seyran’dan olay sahne


Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü sosyal medyada gündem oldu. Afra Saraçoğlu’nun Seyran karakterine, Mert Ramazan Demir’in Ferit karakterine hayat verdiği Yalı Çapkını izleyenlerin ağızlarını açık bıraktı. Yeni bölümde beklenen gerçekleşti ve Ferit ile Seyran romantik dakikalar yaşadılar.

Ferit Seyran’a yan yana uyumayı teklif etti. Seyran da kabul etti. Ferit, “O sabahki gibi uyanacaksak sorun yok. Hatırlamıyor musun o sabah uyandığımızda bana sarılıyordun?” dedi.
ferit

Daha sonra “Peki Seyran biz tahmini ne zaman aynı yatakta sarılarak uyuyacağız?” diye sordu. Seyran “Onun için çok çaba sarf etmen gerekiyor Ferit. Beni gerçekten sevdiğine inanmam gerekecek.” dedi. Ferit bu sözlerin ardından Seyran’a ilanı aşk etti ve “Seni seviyorum” dedi.

son

Dizinin sevenleri “Beni bu sahneye gömün”, “Alev topu yaptı beni”, “Ben elendim siz devam edin”, “Bu sahneden sonra yaşayamıyorum”, “Yanıyoruz Fuat abi” yorumunda bulundular.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Yasemin Sakallıoğlu anksiyetemi tetikledi diyerek paylaştı! 'Devamlı sallanıyormuş gibi hissediyorum'Yasemin Sakallıoğlu anksiyetemi tetikledi diyerek paylaştı! ‘Devamlı sallanıyormuş gibi hissediyorum’
Lüks yaşantısıyla gündemdeydi! Aylık geliri sorulunca...Lüks yaşantısıyla gündemdeydi! Aylık geliri sorulunca…
Müge Anlı'dan kahreden haber! "Ne yazık ki..." diyerek duyurdu: Stüdyo bir anda karıştı!Müge Anlı’dan kahreden haber! “Ne yazık ki…” diyerek duyurdu: Stüdyo bir anda karıştı!





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments