Salı, Ekim 22, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazin"Artık hayatımda olmayacak" demişti! Şeyma Subaşı ablasını neden düğüne davet etmediğini açıkladı!

“Artık hayatımda olmayacak” demişti! Şeyma Subaşı ablasını neden düğüne davet etmediğini açıkladı!


Acun Ilıcalı’dan boşandıktan sonra ikinci kez nikah masasına oturmak için gün sayan Şeyma Subaşı, düğün davetli listesiyle epey konuşulmuştu. Ablasını listeye eklemeyen Subaşı, ablası için ‘Artık hayatımda olmayacak’ demişti. Ünlü isimden konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi.

Şeyma Subaşı ve Meedo, 5 Mayıs’ta 2 gün sürecek bir düğün töreni ile Marakeş’te dünyaevine girecek. Düğünüyle ilgili detaylar veren Subaşı, paylaşımlarını daha çok abone olan takipçileriyle paylaşıyor.

ezgif.com-webp-to-jpg (8)

Şeyma Subaşı, ablası Kübra’yı düğününe davet ettiğini fakat kendisinin bahaneler sunarak gelmek istemediğini belirttiğini söyledi.

ablasini-dugunune-davet-etmedigi-icin-elestirilen-15813475_8107_m

Subaşı’nın ablası Kübra Açıl’ı düğününe bilerek çağırmadığı iddia edilmiş, bunun sebebinin de abla Açıl’ın Acun Ilıcalı’nın yeni kız arkadaşı Çağla Altunkaya ile arasının çok iyi olması gösterilmişti.

ablasini-dugunune-davet-etmedigi-icin-elestirilen-15813475_2782_m

Fakat Şeyma Subaşı bu iddiaları yalanladı. Ablasının kendisinin gelmek istemediğini açıkladı.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Nihat Hatipoğlu'ndan cevap geldi! "İsteyen istediği kadar..."Nihat Hatipoğlu’ndan cevap geldi! “İsteyen istediği kadar…”
Hazar Ergüçlü sütyensiz elbisesiyle poz verdi! Hemen yoruma kapattıHazar Ergüçlü sütyensiz elbisesiyle poz verdi! Hemen yoruma kapattı
İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç'tan dikkat çeken seçim açıklamasıİbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’tan dikkat çeken seçim açıklaması





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments