Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinArka Sokaklar’ın yıldızı Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş’ın oğullarını görenlerin ağızları açık...

Arka Sokaklar’ın yıldızı Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş’ın oğullarını görenlerin ağızları açık kaldı! “Annesinin kopyası”


Fenomen dizi Arka Sokaklar’ın oyuncuları arasında yer alan Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş 2008 yılında dünyaevine girmişti. Bir süre sonra ayrılan çiftin bu evlilikten Murathan isimli bir oğulları oldu. Arka Sokaklar’daki performanslarıyla çok sevilen ve şimdilerde gözlerden uzak bir yaşam süren Özçelik ve Pektaş’ın oğullarını görenler annesine benzerliği karşısında çok şaşırdı.

Seni Seviyorum adındaki tiyatro oyununda oynayan Gamze Özçelik, Arka Sokaklar dizisinde Zeynep Akyüz Ateş karakteriyle büyük çıkış yakalamıştı.

gamze-özçelik

1979 doğumlu olan Uğur Pektaş ise 2005 yılında Kanal D’de yayınlanan Survivor Türkiye yarışmasını şampiyon olarak bitirdi.

gamze-özçelik-oğlu

Sonrasında da oyunculuğa başladı. Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizilerinde yer aldı. Arka Sokaklar dizisi ile herkes tarafından tanınan bir isim haline geldi.

gamze

Arka Sokaklar dizisinde tanışan ünlü isimler 19 Haziran 2008 tarihinde nikah masasına oturdu. Gamze Özçelik ve Uğur Pektaş’ın 30 Ocak 2010 tarihinde Murathan adında bir oğlu oldu. Çift daha sonra 26 Aralık 2011 tarihinde boşandı.

uğur

Sevilen isimlerin oğullarını görenler “Annesinin kopyası”, “Maşallah size”, “Oğlan da büyümüş” yorumlarında bulundular.

uğur-pektaş

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
İşte yeni Bihter ve Behlül… Yorum yağdıİşte yeni Bihter ve Behlül… Yorum yağdı
Hazar Ergüçlü sütyensiz elbisesiyle poz verdi! Hemen yoruma kapattıHazar Ergüçlü sütyensiz elbisesiyle poz verdi! Hemen yoruma kapattı
Transparan tulumunun içine hiçbir şey giymedi! Göğüs dekoltesi olayTransparan tulumunun içine hiçbir şey giymedi! Göğüs dekoltesi olay





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments