Pazar, Ekim 27, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaKıbrısArıklı; Düzeni Kuranlar, Düzeni Yaşatma Derdinde…

Arıklı; Düzeni Kuranlar, Düzeni Yaşatma Derdinde…

YDP Kurmay Heyeti bugün Yenierenköy  Sosyal tesislerinde Bölge Teşkilat Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldiler.

Toplantıda konuşan YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı YDP’nin KKTC de var olan düzene, sisteme karşı kurulmuş bir Parti olduğunu söyleyerek; ”Düzenin sahipleri elbette ki bizden, söylemlerimizden ve yükselişimizden rahatsız olacaktır. KKTC Türk Dünyasının gururu ve namusudur. Özgürlük mücadelesi vererek şehitler ve gazilerin emaneti üzerine kurulmuş bir Devlettir. Ne var ki 1974 ten sonra kurulan düzen yanlıştı ve KKTC’yi hak ettiği noktadan çok uzaklara götürdü. Bu düzen, aradan geçen 50 yıllık süre sonrasında halka mutsuzluk, huzursuzluk vermiş, gençliğin umudunu öldürmüş ve vatandaşların KKTC ye aidiyet duygusunu büyük ölçüde erozyona uğratmıştır. Bu Düzen, bu sistem değişmeli ve Başkanlık sistemine geçerek yaraya neşter vurulmalıdır”

Arıklı sözlerine şöyle devam etti; ”Biz her platformda bunları söylüyoruz. Genel Başkan Yardımcımızın kullandığı bir kelimeyi cımbızla ayıklayarak öne çıkartıp bizi KKTC düşmanı ilan etme hadsizliğine düştüler. YDP’liler KKTC sevdalarının zekatını verseler bu ülkede tek bir KKTC düşmanı kalmaz. Bu da böyle biline” dedi.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments