Cumartesi, Eylül 21, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinApar topar diziden çıkmıştı! Yalı Çapkını'nın yıldızı Cemre Gümeli'den manidar paylaşım

Apar topar diziden çıkmıştı! Yalı Çapkını’nın yıldızı Cemre Gümeli’den manidar paylaşım


Yüz Yıllık Mucize dizisinde güzelliği ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Cemre Gümeli en son Yalı Çapkını dizisinde rol almıştı. Mert Ramazan Demir’in hayat verdiği Ferit’in fizyoterapisti Talih’e hayat veren Gümeli aniden diziden çıktı.

“HER ŞEY DİLEDİĞİMİZ GİBİ GİTMEYEBİLİYOR”

“Son birkaç gündür kafalarda oluşan soru işaretlerini gidermek adına sizlere durumu açıklama gereği duydum” diyen Gümeli açıklamasında “Yaptığımız iş bir çok değişkene bağlı olduğu için maalesef her zaman her şey planladığımız ve dilediğimiz gibi gitmeyebiliyor.

Ekran görüntüsü 2023-10-29 100420

“BU DURUMLA BU SEFER BEN KARŞILAŞMIŞ OLDUM”

Zaman zaman başka meslektaşlarımın da yaşadığı bu durumla bu sefer ben karşılaşmış oldum. Sezon başında büyük bir heyecanla ve istekle dahil olduğum Yalı Çapkını’nın kadrosundan ayrılmış bulunmaktayım.” cümlelerine yer verdi.

Ekran görüntüsü 2023-10-29 100426

Güzel oyuncu “Sevgili Yalı Çapkını ekibine birlikte çalıştığımız keyifli süreç için teşekkür ediyorum. Seyircimize de kısa süre için de olsa beni izledikleri ve yorumlarını esirgemedikleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Günün Magazin olayları
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kim Milyoner Olmak İster’de şampiyonlar geçidi! Kenan İmirzalıoğlu Cumhuriyet Bayramı'nda bakın kimleri ağırlayacakKim Milyoner Olmak İster’de şampiyonlar geçidi! Kenan İmirzalıoğlu Cumhuriyet Bayramı’nda bakın kimleri ağırlayacak
Hababam Sınıfı'nın Sevda'sıydı! Ünlü oyuncunun son hali şaşırttıHababam Sınıfı’nın Sevda’sıydı! Ünlü oyuncunun son hali şaşırttı
Dünyanın en güzel kızıyd! Ödül töreni tarzı beğeni topladıDünyanın en güzel kızıyd! Ödül töreni tarzı beğeni topladı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments