Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazin'Aile dizisindeki öpüşme kriz çıkardı' iddiası... Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın o...

‘Aile dizisindeki öpüşme kriz çıkardı’ iddiası… Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın o hali Başak Dizer’i rahatsız etti?


Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerinde yer aldığı Aile dizisi, ilk günden beri adından söz ettiriyor. Dizide Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’un öpüşme sahnesi de çok konuşuldu. O sahneden sonra ortaya bomba bir iddia atıldı.

Aile dizisi ile ekranlara dönen Kıvanç Tatlıtuğ partneri Serenay Sarıkaya ile öpüşme sahnesi, Başak Dizer’in tepkisine neden oldu.

İddiaya göre, Başak Dizer, Aile dizisinde Devin ve Aslan karakterinin öpüşme sahnesine “Bir daha olursa ayrılım” diyerek rest çekti.

Ancak bu iddia sosyal medyada pek karşılık bulamadı. İddiayı görenler “Başak hiç öyle biri değil”, “Çok saçma”, “Kadın zaten hep sette” yorumlarında bulundu.

KIVANÇ TATLITUĞ AÇIKLAMA YAPTI

Kıvanç Tatlıtuğ’un rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile olan öpüşme sahnelerinin evde krize neden olduğu ve eşi Başak Dizer Tatlıtuğ’un “Bir daha olursa boşanırım” dediği iddia edilmişti. 2.Sayfa’ya açıklama yapan Kıvanç Tatlıtuğ, “Evde de, sette de keyifler çok yerinde. Her projede tekrarlanan bu uydurma haberini kaale bile almıyoruz” dedi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Aliye'nin Ayşe'si Su Dura'yı bir de şimdi görün! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktıAliye’nin Ayşe’si Su Dura’yı bir de şimdi görün! Güzelliğiyle kendine hayran bıraktı
Arka Sokaklar'ın yıldızı Pınar Aydın'ın son hali şaşırttı! Şöhreti elinin tersiyle itip bambaşka bir hayat seçtiArka Sokaklar’ın yıldızı Pınar Aydın’ın son hali şaşırttı! Şöhreti elinin tersiyle itip bambaşka bir hayat seçti
Selvi Boylum Al Yazmalım'ın Samet'i bakın kim çıktı! Görenler çok şaşırdıSelvi Boylum Al Yazmalım’ın Samet’i bakın kim çıktı! Görenler çok şaşırdı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments