Perşembe, Eylül 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaKültür SanatADAMLAR Efsane Bir Geceye İmza Attı!

ADAMLAR Efsane Bir Geceye İmza Attı!

Alternatif rock müziğin parlayan yıldızı ADAMLAR, geçtiğimiz gün Kıbrıs’taki MOE Açık Hava Sahnesi’nde Near East Bank sponsorluğunda gerçekleştirdikleri konserle adeta yer yerinden oynattı. Uzun zamandır merakla beklenen bu performans, müzikseverlerin beklentilerini fazlasıyla karşılarken, unutulmaz bir geceye imza atıldı.

Yüzlerce rock müziksever, grubun sahne alacağı anı büyük bir heyecanla beklerken, ADAMLAR sahneye çıkar çıkmaz dinleyenleri büyüledi. Grubun enerjik vokalisti Tolga Akdoğan, kendine has tarzıyla dinleyicilere hem görsel hem de işitsel bir şölen yaşattı. Konser, “Rüyalarda Buruşmuşuz” parçasıyla açılış yaparak adeta bir müzik maratonuna dönüştü. Bu parçayı, “Zombi” ve “Hikaye” gibi hit şarkılar izledi. Ayrıca Türk rock müziğinin efsane isimlerinden Erkin Koray’ın “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” parçasını da seslendiren ADAMLAR, izleyenlere nostaljik anlar yaşattı. Şarkıların her biri, kalabalığın hep bir ağızdan söylediği coşkulu bir koro eşliğinde çalındı.

MOE Açık Hava Sahnesi’nde efsane bir gece yaşatan ADAMLAR, Kıbrıs’ta bir kez daha gönülleri fethederken, Gizem Özdilli de bu coşkulu anlara ortak oldu. Uzun süredir ADAMLAR grubunun hayranı olduğunu belirten Özdilli, konser boyunca grubun enerjik performansına eşlik ederek doyasıya eğlendi.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments