Cumartesi, Mart 15, 2025
Google search engine
Ana SayfaMagazinYerine Ahmet Mümtaz Taylan gelmişti! Kızılcık Şerbeti'nin Apo'su Settar Tanrıöğen dönecek mi?

Yerine Ahmet Mümtaz Taylan gelmişti! Kızılcık Şerbeti’nin Apo’su Settar Tanrıöğen dönecek mi?


“Kızılcık Şerbeti” dizisinin son bölümünde önemli bir değişiklik yaşanmış ve dizinin Abdullah Ünal’ı Settar Tanrıöğen geçirdiği beyin kanaması ve peş peşe geçirdiği 2 ameliyat sonrası iyileşme süreci beklenenden yavaş ilerleyince diziye veda etmişti.

Tanrıöğen’in rolünü 5 hafta sonra usta aktör Ahmet Mümtaz Taylan devralmıştı. Settar Tanrıöğen’in önümüzdeki hafta sonuna doğru hastaneden taburcu olması bekleniyor.

Show TV’de ekrana gelen dizinin takipçileri usta oyuncunun iyileşme sürecinin sonunda ekibe tekrar dönüp dönmeyeceğini de merak ediyordu.

Birsen Altuntaş haberine göre; yapım şirketi Gold Film dizinin son bölümünün başında “Kızılcık Şerbeti ailesi olarak usta oyuncu Settar Tanrıöğen‘e Abdullah Ünal karakterine kattığı kıymetli değer için teşekkür eder, kendisinin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ederiz” şeklinde bir mesaj yayınladı.

Kızılcık Şerbeti ekibi böylece usta aktöre veda etti. Bundan sonra yola Ahmet Mümtaz Taylan’la yola devam edileceği öğrenildi.

Chef GPT
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
“Dolgularını mı eritti yine güzelleşmiş” denilince yanıt verdi
Mastürbasyon sahnesi çok konuşulmuştu! Mastürbasyon sahnesi çok konuşulmuştu! “Cesaret işi…”
9 bin doları gitti! Geri alabildiği tutar...9 bin doları gitti! Geri alabildiği tutar…





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments