“Adnan” belgeseli ile gündemde olan Adnan Oktar suç örgütüne dair her geçen gün yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Elvan Koçak’ın avukatı Eser Çömlekçioğlu Mirgün Cabas’ın sorularını yanıtladı.
“ÖRGÜT TARAFINDAN FİNANS SAÄLANIYOR”
Eser ÃömlekçioÄlu aslında Adnan Oktar’ın doÄduÄundan beri beÅ parasız olduÄunu söylerken Cabas “Ama kontrol ettiÄi bir maddi güç vardı el konulmadı mı mal varlıÄına” diye sordu.
Avukat ise “Var o hâlâ var var, mal varlıklarına el konuldu ama yurt dıÅında hâlâ firari örgüt üyeleri var hâlâ sempatizanlar var dolayısıyla oradan çok büyük maddi akıÅlar oluyor. DıÅarıdaki örgüt üyeleri sonrasında serbest bırakılan kadınlar özellikle bunlar hâlâ az çok çalıÅmalarına devam ediyorlar iÅte çevirilerde onlardı bunlardı derken hâlâ ailelerinden aldıkları paralarla hâlâ örgüte ve Adnan Oktar’a finans saÄlıyorlar” dedi.
“KORKUNÇ” DİYEREK ANLATTI
Eser ÃömlekçioÄlu ‘kedicik’ olarak anılan kadınların da hâlâ belli evlerde kaldıÄını iddia ederek “Kadınlar belli evlerde bir evlerde kalıyorlar dıÅarıdaki bu yapılanma tutuklu olan bütün erkeklere de kadınlara üyelere de yine örgüt tarafından finans saÄlanıyor” dedi.
Eser ÃömlekçioÄlu “Korkunçtu” diyerek Åunları da söyledi: “Adnan Oktar’ın son savunması, 10 bin yılla yargılanıyor, can telaÅında olmanız gerekirken bir avukat geldi sanık tarafına daha önce hiç gelmemiÅ tanımıyoruz. Güzel bir kızcaÄız giymiÅ kıyafetini eteÄini en önde oturuyor. Adnan Oktar’ın görebileceÄi bir noktada. Elinde telefonu tüm duruÅma boyunca oturdu, Adnan ona bakıyor o Adnan’a bakıyor. Sonunda Adnan dayanamadı kendisi de söyledi ‘kızcaÄız baksanıza dedi ne kadar güzel dedi su gibi dedi’ adam 10 bin yılla yargılanıyor hâlâ güzel kadına iltifat etmenin peÅinde. Ãok garip bir kafa.”
DÃNMEK İÃİN TIKLAYINIZ
Kaynak : Mynet