Cumartesi, Ekim 19, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinNurgül Yeşilçay kasığına kadar yırtmacıyla olay oldu! "Değişmeyen güzellik"

Nurgül Yeşilçay kasığına kadar yırtmacıyla olay oldu! “Değişmeyen güzellik”


Başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken Nurgül Yeşilçay sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor.

47 yaşındaki Nurgül Yeşilçay verdiği kilolar sonrasında incecik oldu. Nasıl zayıfladığını anlatarak tatlı ve çikolatadan uzak durduğunu belirten ünlü isim, sabah kalktıktan sonraki ilk dört saat yemek yemediği söylemişti.

Fit görünümüyle yıllara meydan okuyan Nurgül Yeşilçay siyah kasığına kadar yırtmaç detaylı elbisesiyle sosyal medyayı salladı.

Yırtmaç bölgesinde akrep aksesuarıyla da dikkat çeken oyuncu zayıflamasına dair “Arkadaşlar bildiğiniz aç kaldım. Alışana kadar çok zordu. Gece yatmadan dört saat önce yemeyi bırakıyorsun. Sabah kalktıktan sonra dört saat aç kalıyorsun sonra yemek yiyorsun. Mümkün mertebe tatlı, çikolata yok. Biraz da dikkat ediyorsun” demişti.

12
47 yaşındaki Nurgül Yeşilçay’ın pozlarına “Değişmeyen güzellik”, “Yakıyorsun”, “Eski halin kadar güzelsin”, “Zayıflamak yakıştı” yorumları yağdı.

Mynet’te ilginizi çeken kategorileri özelleştirin ve kendiniz için kişiselleştirin…
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Kibar Feyzo'nun yıldızıydı! Kızı bakın kim çıktıKibar Feyzo’nun yıldızıydı! Kızı bakın kim çıktı
Bir döneme damgasını vurmuştu! Ezel'in Eyşan'ı bakın kim olacakmış Bir döneme damgasını vurmuştu! Ezel’in Eyşan’ı bakın kim olacakmış
Müstehcen pozları yüzünden gözaltına alınıp bırakıldı! Müstehcen pozları yüzünden gözaltına alınıp bırakıldı! “Evimdeyim” pozu olay oldu





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments