Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinDilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında flaş gelişme! Bir tutuklama daha

Dilan Polat ve Engin Polat soruşturmasında flaş gelişme! Bir tutuklama daha


İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet” suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çiftiyle beraber Sıla Doğu, Sezgin Polat, Ahmet Gün, Can Doğu ve Can Polat’ın olduğu 12 kişi tutuklanmıştı.

Her gün yeni detayların ortaya çıktığı soruşturmada flaş bir gelişme daha yaşandı. İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan muhasebeci Harun Abak gözaltına alındı.

Dilan Polat KAPAK

Daha önce Polat ailesinin avukatı ve muhasebecisi olduğu belirtilen ve tutuklanan Ahmet Gün’ün ofisinde çalışan muhasebeci Harun Abak yakalanarak adliyeye getirildi.

Dilan Polat ve Engin Polat 3

TUTUKLAMA KARARI

Abak savcılıkta verdiği ifadenin ardından tutuklanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Hakimlik Abak’ın tutuklanmasına karar verdi.

Dilan Polat ve Engin Polat 5

Böylelikle dosyada tutuklu sayısı 15’e yükseldi. Adli kontrolle serbest kalan şüpheli sayısı ise 10 oldu.

Mynet’te ilginizi çeken kategorileri özelleştirin ve kendiniz için kişiselleştirin…
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Eski eşiyle villa için mahkemelik olmuştu! O dava da yeni gelişme Eski eşiyle villa için mahkemelik olmuştu! O dava da yeni gelişme
Bunu da yaptı! Sünnet derisinden elde edilen sıvıyı...  Bunu da yaptı! Sünnet derisinden elde edilen sıvıyı…
İkiz bebekleriyle feci şekilde can vermişti! Müge Anlı’dan canlı yayında tepki çeken sözler! “Ben olsam o kadını öldürürüm!İkiz bebekleriyle feci şekilde can vermişti! Müge Anlı’dan canlı yayında tepki çeken sözler! “Ben olsam o kadını öldürürüm!”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments