Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinEngin Polat ve Dilan Polat çifti Banu Parlak dosyasında da tutuklandı! İşte...

Engin Polat ve Dilan Polat çifti Banu Parlak dosyasında da tutuklandı! İşte günler sonra ilk görüntü


Şarkıcı Banu Parlak’ın 1 Ekim’de Bahçeşehir 1. Kısım Doğa Parkı’nda bulunan güzellik merkezine yapılan silahlı saldırı sonrası Parlak Dilan Polat ve Engin Polat’ı suçlamıştı.

Dilan Polat-Engin Polat çifti ile Sezgin Polat, şarkıcı Banu Parlak’ın Bahçeşehir’deki güzellik merkezinin kurşunlanmasana ilişkin yürütülen soruşturma çerçevesinde azmettirici olarak ifade vermek için Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’na getirildi.

AZMETTİRİCİ OLARAK İFADE VERDİLER

TRT Haber muhabiri Şeyma Vural, şu bilgileri aktardı:

“Dilan ve Engin Polat çiftinin yanı sıra Sezgin Polat da ifade vermek üzere Küçükçekmece Adliyesi’ne getirildiler. İfadeleri tek tek alınıyor. Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından kara para aklama, yasa dışı bahis, suç örgütü kurmak ve üyesi olmak suçlamalarıyla toplamda 14 kişi tutuklanmıştı. Ancak bu soruşturma bu suçlamaların dışında bambaşka bir soruşturma. 1 Ekim tarihinde Bahçeşehir’de şarkıcı ve Banu Parlak’ın dükkanı kurşunlanmıştı. Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

40973b81-67ef-498f-86aa-d2cf90e1e7dd

Güvenlik kamera görüntüleri incelendi. Toplam 5 zanlı yakalanmıştı. Geldiler ifadelerini verdiler. Zanlılar tetikçi olduğunu itiraf ettiler. Kurşunlatma olayını yaklaşık 20-30 bin liralık meblağlar karşılığında yaptıklarını söylediler. İtirafların ardından soruşturma boyut değiştirdi. Bugün azmettirici olarak Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat Marmara Cezaevi’nden ifade vermek için Küçükçekmece Adliyesi’ne getirildiler.”

AZMETTİRİCİ OLARAK DA TUTUKLANDILAR

İfadeleri alınan çift silahlı saldırıyı azmettirme suçlamasıyla tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Adliyede ilk olarak savcılığa ifade vermelerinin ardından Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat ‘Silahlı saldırıya azmettirme’ suçundan tutuklanma talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Küçükçekmece 1. Sulh Ceza Hakimliği, Dilan-Engin Polat çifti ve Sezgin Polat’ın tutuklanmasına karar verdi.

DİLAN POLAT UZUN SÜRE AĞLADI

Bunun yanı sıra hakimliğin karar arasında Dilan Polat’ın uzun süre ağladığı ve dizlerinin üzerine çöktüğü görüldü.

YÜZÜNDEKİ İFADE GÜNDEM OLDU

Öte yandan Engin Polat’ın yüzündeki o ifade ise gündem oldu. Sosyal medya kullanıcıları Polat’ın yüzündeki rahat ifadeye odaklanırken; “Gülümsüyor, yaptıklarıyla gurur duyuyor sanırım.” “Yündeki manidar ifadesi… Gülümsüyor hayırdır noluyor?” “Çok rahatlar! Kesin bir şeyler dönüyor” yorumları dikkat çekti.

GFDHDH

Günün Magazin olayları
ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
O  anlar gündem oldu! Havuzdan çıkıp Rus kadını görünce...O anlar gündem oldu! Havuzdan çıkıp Rus kadını görünce…
Tuğba Ekinci'ye ateş püskürdü! 'O şimdi asker şarkısı yasaklansın'  Tuğba Ekinci’ye ateş püskürdü! ‘O şimdi asker şarkısı yasaklansın’
Sevgilisi ayrılık sonrası ortaya çıktı! Meğer ünlü isimle berabermişSevgilisi ayrılık sonrası ortaya çıktı! Meğer ünlü isimle berabermiş





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments