Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinYargı'nın Ceylin'i Pınar Deniz'den yürek sızlatan sözler! 'Hiç geçmeyecek bir acı'

Yargı’nın Ceylin’i Pınar Deniz’den yürek sızlatan sözler! ‘Hiç geçmeyecek bir acı’


Merkez üsleri Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan depremler beraberinde Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman, Gaziantep, Malatya, Hatay ve Elazığ olmak üzere toplamda 11 ilde büyük yıkıma ve can kayıplarına yol açtı. Asrın felaketinin üstünden tam 1 ay geçti. Pınar Deniz depremler ile ilgili ”Unutmayacağım, unutmayacağız” sözleri ile dikkat çekti.

Depremlerin üzerinden bir ay geçmesinin ardından Deniz, duygularını sosyal medyada takipçileri ile paylaştı. Oyuncu, “Tam 1 ay geçti. Hiç geçmeyecek bir acı… Ruhum yorgun, kızgın sıkışmış… Unutmayacağım, unutmayacağız” sözleriyle yürekleri bir kez daha sızlattı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler Türkiye’yi yasa boğdu. Deprem bölgesi için ünlü isim seferber oldular. ‘Türkiye Tek Yürek’ gecesinde bağış toplayan ünlü oyuncu Pınar Deniz de o isimlerden biriydi.

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Oyunculuğu bırakıp ülkeyi terk etmişti! Seçim yorumuyla dikkat çektiOyunculuğu bırakıp ülkeyi terk etmişti! Seçim yorumuyla dikkat çekti
Tuğba Ekinci oy istedi! "Gece 24.00'den sonra..."Tuğba Ekinci oy istedi! “Gece 24.00’den sonra…”
Yeni evlenmişlerdi! Son pozu şaşırttıYeni evlenmişlerdi! Son pozu şaşırttı





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments