Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaSpor2022 Ralli Genel Klasman Takımlar Şampiyonu: Drift Neu Racing Team oldu!

2022 Ralli Genel Klasman Takımlar Şampiyonu: Drift Neu Racing Team oldu!

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu (KKTOK) “2022 Sezonu ödülleri”, 27 Eylül 2023 Çarşamba akşamı düzenlenen bir törenle dağıtıldı. Sezonun en dikkat çekici ödülünü 2022 Ralli Genel Klasman Şampiyonluğu ile Drift Neu Racing Team aldı.

Takımda ise sırasıyla birincilik, Pilotlardan Halil Mulla ve Mehmet Çağla ikilisinin, ikincilik Çağkan Bozanalar- Hasan Odun ve üçüncülük  Enver Haskasap- Ahmet Özerdem ikilisinin oldu.

Drift Neu Racing Team 2022 sezonu boyunca, Basel Holding Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası, Ahmet Kişmir Ralli Kupası Şampiyonası, 2022 Basel Holding Kuzey Kıbrıs Sprint Şampiyonası gibi çok çeşitli klasmanlarda yarışlara katılarak önemli dereceler elde etti ve başarılı bir sezon geçirdi. Aynı başarıyı bu sezonda devam ettiren Drift Neu Racing Team, 2023 ödüllerinde de kupalara en yakın takımlardan.

Drift Neu Racing Team ekibi pilotlarından Enver Haskasap ve Güner Şevketoğlu 2022 Sınıf  2 Ralli Şampiyonluğu  ; Halil Mulla- Mehmet Çağla  2022 sınıf N Şampiyonluğu, 2022 Ahmet Kişmir Ralli Kupası Şampiyonluğu ve 2022 Ralli Sprint Genel Klasman ikinciliği dereceleri ile kupalarını aldılar.

Yaklaşık 50 sporcunun ödüllendirdiği KKTOK 2022 Sezonu Ödülleri gecesinde kupa kaldıran Drift Neu Racing Team Pilotu Enver Haskasap, tören ardına şunları dile getirdi.

“ 2022 yılında Skoda R5 ile sınıf 2 klasmanında birincilik, genel klasmanda yine birincilik ve üçüncülük elde ederek ve Drift Neu Racing Team takımlar arasında ilk olarak sezon şampiyonu ödüllerini aldık. Ekip arkadaşlarıma ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.”

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments