Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinDepremde sevgilisini kaybeden Survivor Aşkım’dan duygusal mesaj: “Gelemiyorum sana”

Depremde sevgilisini kaybeden Survivor Aşkım’dan duygusal mesaj: “Gelemiyorum sana”


Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından, Survivor 2020 sezonuyla tanınan cimnastik sporcusu Aşkım Burçe “Yarım kalmadık biz söz veriyorum, mahşere kaldık” cümlesi ile sevgilisinin hayatını kaybettiğini duyurmuştu. Burçe’nin son paylaşımına yorum yağdı.

23 yaşındaki Aşkım Burçe Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, Dolu Kadehi Ters Tut grubunun Gitme Kal şarkısını “Gelemiyorum sana.. Ne yapayım bana bi anlatın ama çaresi yok daha” sözleri ile paylaştı.

survivor-aşkım

“Ölüm değilse bizi ayıran;yazık olmuş.” cümlesi ile bir gönderi yayınlayan Burçe sevgilisini kaybetmesinin üzerinden iki hafta geçtiğini açıkladı.

aşkım

2013 yılında milli takım sporcusu olan Aşkım Burçe paylaşımında, “Sensiz geçen 2 hafta. Ben seni bir şarkıda da hatırlarım bir otobüs durağında beklerken de. Ben seni bir çiçek bahçesinde de hatırlarım bir buğday tarlasında da. Ama ben seni nerede unutabilirim bilmiyorum. Unutmak da istemiyorum. Hep diyorum ya, Yine olsa yine sana gelirdim.” dedi.

sss

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Akasya Durağı’nın yıldızı son haliyle şaşırttı! Görenlerin ağzı açık kaldıAkasya Durağı’nın yıldızı son haliyle şaşırttı! Görenlerin ağzı açık kaldı
Lüks yaşantısıyla gündemdeydi! Aylık geliri sorulunca...Lüks yaşantısıyla gündemdeydi! Aylık geliri sorulunca…
"Türkiye'de 3 ay fazla kalınca daralıyorum" deyince tepki çekti“Türkiye’de 3 ay fazla kalınca daralıyorum” deyince tepki çekti





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments