Ana SayfaKıbrısYDP’ye yeni katılımlar

YDP’ye yeni katılımlar

Yeniden Doğuş Partisi (YDP), partiye yönelik yeni katılımları duyurdu. Eski Kadın Kolları Başkanı Sinem Tip, Sosyal Projelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak YDP’ye geri dönerken, Mavi Vatan Derneği Başkanı Cihangir Özyer de parti saflarına katıldı.

Yeniden Doğuş Partisi (YDP), siyasi kadrosunu yeni katılımlarla güçlendirmeyi sürdürüyor. Partiden yapılan açıklamada, eski Kadın Kolları Başkanı Sinem Tip’in yeniden YDP’ye katıldığı, Mavi Vatan Derneği Başkanı Cihangir Özyer’in de partiye dahil olduğu bildirildi.

Sinem Tip’e YDP’de yeni görev

YDP’de daha önce Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten Sinem Tip, partiye dönüşüyle birlikte Sosyal Projelerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi.

Parti açıklamasında, Tip’in geçmiş dönemde edindiği siyasi ve örgütsel tecrübeyi yeni görevinde değerlendirmesinin ve özellikle sosyal projelerin geliştirilmesine katkı sağlamasının beklendiği belirtildi.

Cihangir Özyer de YDP saflarında

Mavi Vatan Derneği Başkanı Cihangir Özyer’in de Yeniden Doğuş Partisi’ne katıldığı açıklandı.

YDP yönetimi, Özyer’in parti çalışmalarına katkı sunacağına inandıklarını belirterek yeni katılımın memnuniyetle karşılandığını ifade etti.

YDP’den birlik ve dayanışma mesajı

Yeniden Doğuş Partisi tarafından yapılan açıklamada, Sinem Tip ve Cihangir Özyer’in partiye katılımlarından duyulan memnuniyet dile getirildi.

Açıklamada, “Yeniden Doğuş Partisi olarak her iki dava arkadaşımıza hoş geldiniz diyor, yeni görev ve çalışmalarında başarılar diliyoruz. Birlik ve dayanışma içinde ülkemiz ve halkımız için çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerine yer verildi.

Parti yönetimi, yeni katılımlarla birlikte örgütsel çalışmaların ve sosyal projelerin güçlendirilmesini hedeflediklerini bildirdi.

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments