Ana SayfaKıbrısGrev Askıya Alındı! Okullar Açık, Gözler Meclis Önündeki Açıklamada

Grev Askıya Alındı! Okullar Açık, Gözler Meclis Önündeki Açıklamada


Hayat pahalılığına yönelik düzenlemelere tepki olarak başlatılan süresiz grevde yeni bir gelişme yaşandı. Sendikalar, dün başlattıkları genel grevin yeni gelişmeler doğrultusunda askıya alındığını duyurdu. Eğitimde ve kamu kurumlarında bugün itibarıyla normal işleyişe dönüldü.

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası (KTÖS) tarafından yapılan açıklamada, okullarda ve örgütlü işyerlerinde sürdürülen grev ve eylemlerin geçici olarak durdurulduğu belirtildi. Açıklamada, öğretmenlerin ve çalışanların bugün görevlerinin başında olduğu ifade edildi.

Sendika, süreç boyunca gösterilen dayanışma ve mücadeleye de teşekkür ederken, gelişmelerin yakından takip edildiğini vurguladı.

Öte yandan sendikalar, saat 10.30’da Meclis önünde bir araya gelerek kamuoyuna yeni bir açıklama yapacak. Gözler, yapılacak bu açıklamada verilecek mesajlara çevrildi.



Source link

RELATED ARTICLES

Most Popular

Recent Comments