Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazinYasemin Sakallıoğlu'ndan yardım çağrısı! ''İnsanlar zor durumda, buraya ne olur gelin...''

Yasemin Sakallıoğlu’ndan yardım çağrısı! ”İnsanlar zor durumda, buraya ne olur gelin…”


Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremin yaraları sarılmaya çalışılırken dün akşam Hatay’da iki büyük deprem meydana geldi. İlk günden beri afet bölgesine yardımlar gönderen Yasemin Sakallıoğlu bu defa soluğu Hatay’da aldı. Sakallıoğlu, depremzedeler için yemek yapıp, yardım çağrısında bulundu…

Dün akşamki depremden sonra Samandağ Devlet Hastanesi’nin kullanılmaz halde olduğunu ifade eden Yasemin Sakallıoğlu; ”Buraya gönüllü sağlık personelleri gerekiyor. Biliyorum buradaki şartlar zor. Ama buradaki insanlar zor durumdalar. Az önce başhekim ağlıyordu. Buraya ne olur gelin…” diyerek yardım çağrısında bulundu.

Sakallıoğlu ayrıca; ”Dünden beri yemek sorunu da yaşamışlar. Şu an Kızılay onlara yemek getiriyor. Sağ olsunlar gönüllü sağlık personelleri geliyor fakat çok uzun süre kalamadıkları için daha fazla destek gerekiyor. Bu süreçte çalışan, emek veren, elini taşın altına koyan herkese minnettarım. Lütfen bu hastaneye gönüllü doktorlarımızı bekliyoruz. Şimdiden hepinizden Allah razı olsun.” açıklamasında bulundu.

Daha önce AFAD ile koordineli şekilde afet bölgesine yardım gönderen Yasemin Sakallıoğlu bu defa Hatay’da depremzedeler için yemek yaptı.

sakallıoğlu

Ünlü komedyen o anları; ‘Sabah yemekle başladık. Bir çok aşçı gönüllü olarak gelmiş. Fakat daha fazla aşçıya ihtiyaç var dediler. Haydi kıymetli aşçılar 1-2 gün bile olsa gelin. Gelin ki devamlılık sağlansın.’ sözleri ile paylaştı.

1 sakallıoğlu

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
GSM operatörüne ateş püskürdü! GSM operatörüne ateş püskürdü! “Düşün halini, çok yazık”
Mesaj atmış! Mesaj atmış! “Evimiz yıkılmadan önce…”
Diyanet'in 'evlatlık' fetvasını duyunca çileden çıktı! "Siz kafayı mı yediniz?"Diyanet’in ‘evlatlık’ fetvasını duyunca çileden çıktı! “Siz kafayı mı yediniz?”





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments