Perşembe, Ekim 24, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaMagazinSurvivor Yusuf'un nişanlısı güzelliğiyle büyüledi! "Bu nasıl şans"

Survivor Yusuf’un nişanlısı güzelliğiyle büyüledi! “Bu nasıl şans”


Survivor 2023 sezonu tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümüne aile ödülü damga vurdu. Sezonun dikkat çeken isimlerinden biri olan Yusuf Yıldız nişanlısı Rümeysa ile bir araya geldi. Yusuf’un nişanlısı Rümeysa’nın güzelliği adeta büyüledi.

31 yaşındaki Yıldız sosyal medya hesabından da sık sık nişanlısı ile fotoğraflarını paylaşıyor. Ünlü ismin takipçileri fotoğraflarına “Tüm şansını aşkta kullanmış”, “Bir çift bu kadar mı yakışır”, “Çok tatlısınız”, “En sevdiğim çift”, “Bu nasıl şans” yorumlarında bulundu.

yusuf-yıldız

Beden Eğitimi Öğretmeni olan Yusuf Yıldız, 8 yıl devam ettiği öğretmenliğin ardından, Çatalca Belediyesi Belediyespor bölümünde yüzme antrenörü olarak çalışmaya başladı.

yusuf

Survivor’dan sonra sözlüsü Rümeysa ile evleneceğini açıklayan Survivor Yusuf, yaptığı sevinçlerle de dikkat çekiyor.

sss

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Survivor'da ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Ailelerle görüşme ödülünde duygusal anlar!Survivor’da ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? Ailelerle görüşme ödülünde duygusal anlar!
Transparan giyip göğüs dekoltesiyle büyüledi Transparan giyip göğüs dekoltesiyle büyüledi
Herkes Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'i konuşurken bomba aşk iddiasıHerkes Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’i konuşurken bomba aşk iddiası





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments