Salı, Temmuz 8, 2025
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaKıbrısCumhurbaşkanı Ersin Tatar’a, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Atilla Karaca’dan veda ziyareti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Atilla Karaca’dan veda ziyareti

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Atilla Karaca’dan veda ziyareti..

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, kabulde yaptığı konuşmada, Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Atilla Karaca’nın görev süresince, kurumun güçlenmesi adına önemli çalışmalara imza attığını ifade ederek, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

6 Şubat tarihinde yaşanan felakete değinen Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, o zorlu dönemde Sivil Savunma Teşkilatı’nın ekip olarak işbirliği içerisinde süreci en iyi şekilde yönettiğini belirtti ve fedakarlıklarından dolayı herkese teşekkürlerini iletti.

Birçok farklı etkinlik ve tatbikatlarda da Sivil Savunma Teşkilatı ile bir araya geldiklerini anımsatan Cumhurbaşkanı Tatar, Türkiye Cumhuriyeti’nin de desteği ile daha güçlü, daha donanımlı bir kurum olma yolunda ilerlendiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Atilla Karaca’ya, bilgi birikimi ve tecrübesiyle kurumun altyapısını daha da ileriye taşındığı için teşekkürlerini yineledi ve
4 yıl kendisiyle çalışmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Bundan sonraki yaşamında Karaca’ya sağlık,mutluluk ve başarı dileyen Cumhurbaşkanı Tatar, Sivil Savunma Teşkilatına verdiği önemin hiçbir zaman unutulmayacağını vurguladı.

Sivil Savunma Teşkilatı Başkanı Atilla Karaca ise, devletin emrinde milletin hizmetinde yaptığı 4 yıllık görevin kendisi için gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a kuruma verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sundu.

Kaynak : BRTK

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments