Çarşamba, Temmuz 9, 2025
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaDünyaİşgalci İsrail ordusu Kalendiya Mülteci Kampı'na baskın düzenledi

İşgalci İsrail ordusu Kalendiya Mülteci Kampı’na baskın düzenledi


Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, İsrail ordusunun baskın yaptığı Kalendiya kampında Filistinliler ile İsrail askerleri arasında arbede yaşandı.


Kamptaki ticari işletmelerde arama yapan İsrail askerleri Filistinlilere karşı göz yaşartıcı gaz kullandı.


Filistin haber ajansı WAFA’nın haberinde, İsrail askerlerinin müdahalesi sonucu 2 Filistinlinin kauçuk kaplı metal mermiyle yaralandığı, çok sayıda kişinin de göz yaşartıcı gazdan etkilendiği aktarıldı.


İsrail’in Gazze Şeridi’ne saldırı başlattığı 7 Ekim 2023’ten beri işgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te de Filistinlilere yönelik gözaltı, baskın ve saldırılarda artış yaşanıyor.


İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs’te 7 Ekim 2023’ten bu yana İsrail askerleri ile Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin saldırılarında 167’si çocuk 803 Filistinli hayatını kaybetti.

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments