Pazartesi, Ekim 28, 2024
Google search engine
Google search engine
Ana SayfaMagazinEvinde ölü bulunmuştu! Müge Anlı'dan canlı yayında Seyfi Birbir açıklaması! 'Bari kendini...

Evinde ölü bulunmuştu! Müge Anlı’dan canlı yayında Seyfi Birbir açıklaması! ‘Bari kendini asmadan önce…’


Müge Anlı ile Tatlı Sert programına oğlu Serdar’ı aramak için gelen Hacer Çıranoğlu, eski kocasının 4 yaşındaki oğlu Serdar’ı tanımadığı birine verdiğini söylemişti. Baba Seyfi, 15 yıl önce çocuğunu bulduğunu ve görüştüğünü söylemişti. “Pazartesi günü sağ tarafımda oğlum Erdal sol tarafımda da Doğukan olacak verdiğim çocuk.” demişti.

Geçtiğimiz Pazartesi yayına oğluyla gelmesi planlanan Seyfi Birbir, kendisine zarar vermişti ve Müge Anlı ekipleri klozette kanlar içinde bulmuştu. Hastaneye kaldırılan Birbir, ameliyata alınmıştı.

MÜGE ANLI SEYFİ ÖLDÜ MÜ?

Sakarya’daki evine dönen şüpheli baba Seyfi Birbir’in Adapazarı’ndaki evinde intihar ettiği öğrenildi. evinin bahçesindeki ceviz ağacında ipe asılı halde bulunmasının ardından haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, hayatını kaybettiğini açıklamıştı.

seyfi-birbir-kimdir-10-ekim-muge

MÜGE ANLI AÇIKLAMA YAPTI!

Müge Anlı, programda Seyfi Birbir’in öldüğünü duyurdu. Anlı yaptığı açıklamada “Taburcu oldu, evine gitti. Jandarma ‘gel’ dedi. Cuma günü oğlunu şeker ve çay alsın diye markete gönderdi. Canına kıyarak hayatına son verdi.” dedi.

Ekran görüntüsü 2024-10-28 110123

“CEZAEVİNE GİRECEKTİ ÖLÜMÜ TERCİH ETTİ!”

Anlı, “Bari kendini asmadan önce çocuğun yerini de söyleseydi. Sırlarıyla birlikte hayat gözlerini yumdu. Bundan sonra Allah’la kendi arasında. 30 yıl rahat rahat yaşamış. Vicdan azabı başka bir şey. Bu çocuk 4 yaşındaydı. Bir bebek hayattan koparılıyor. 30 yıl boyunca gez dolaş eğlen sonra ‘Ben vicdan azabı çekiyorum’ de. Ben vicdan azabı çektiğini düşünmüyorum. Hapse girmektense ölümü tercih etti. Herkesin yaşam hakkına saygı duyuyorum ama keşke nerede olduğunu yazsaydı.” ifadelerini kullandı.

Ekran görüntüsü 2024-10-28 110935

Önceki İçerik Sonraki İçerik





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments