Cuma, Eylül 20, 2024
Google search engine
Ana SayfaMagazin20 kilo veren Arda Kural adeta eridi! Son hali ağızları açık bıraktı

20 kilo veren Arda Kural adeta eridi! Son hali ağızları açık bıraktı


“Yerli Leonardio DiCaprio” olarak anılan Arda Kural psikoz teşhisi konulmasının ardından bir süre tedavi gördü. Uzun süre ekranlardan uzak bir yaşam sürdüren ve daha sonra yeniden gündeme gelen Kural’ın aldığı kilolar dikkat çekmişti.

Günden güne eriyen ünlü oyuncunun son halini görenler çok şaşırdı. 20 kilo veren Arda Kural’ı görenler “Sahalara hoş geldin” yorumunda bulundu.

arda-kural

42 yaşındaki Arda Kural yeni paylaşımına “Yıllar sonra şapka taktım” notunu düştü.

arda-kural-son-hali-şaşırttı

Verdiği kilolar ile dikkat çeken ünlü ismin fotoğrafına takipçileri “Nasıl bu kadar kilo verdin”, “Sağlam zayıflamışsın”, “Baya zayıflamışsınız, artık kilo vermeyin”, “Bir dizide başrol bekliyoruz” yorumlarında bulundu.

arda-kural-adeta-eridi

ANASAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Avrupa Yakası'nın Yaprak'ı Hale Caneroğlu'nun son hali görenleri şoke etti! "Yaprak sana nolmuş"Avrupa Yakası’nın Yaprak’ı Hale Caneroğlu’nun son hali görenleri şoke etti! “Yaprak sana nolmuş”
Taraftarlar 'Göğüslerini aç' demişti! Cesur pozlarına beğeni yağdıTaraftarlar ‘Göğüslerini aç’ demişti! Cesur pozlarına beğeni yağdı
Wanda Nara'dan göğüs dekolteli MasterChef pozu! Icardi görmesinWanda Nara’dan göğüs dekolteli MasterChef pozu! Icardi görmesin





Kaynak : Mynet

RELATED ARTICLES

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

- Advertisment -spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Most Popular

Recent Comments